iMBobo

belog tarzan gilak

Thursday, October 27, 2011

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!

Semalam aku dah join segmen Ben Ashaari, harini lak aku nak join segmen Lyssa Secret ni lak. segmen dorang berdua ni lebih kurang je.. so boleh tak aku nak copy paste je entry yang semalam? hahahaha :P


Cerita Mengenai Latar Belakang Diri
Nama aku Nurfaridah Nazurah. aku ni dah 19 tahun tapi masih pergi sekolah. aku ni garang tapi takde la nak marah tak tentu pasal # takut tak?  ( tak tau nak cerita pe lagi )

Kenapa Buat Blog ??
hurrmm mulanya aku setakat nak melepas geram je dekat manusia2 tak kenang dek untung. tapi bila dah lama-lama aku dah insaf bab tu.. haaa tu yang aku start merepek meraban pasal life aku kat sini # macam ada yang baca

Siapa Orang Yang Telah Menarik Untuk Ceburkan Diri Dalam Dunia Blog ??
Kompemlah diri sendiri. takde sape pun. tapi macam aku cakap, masa mula-mula aku buat blog nih, aku just follow Cik Epal je. dari situ aku rasa macam best je dia berblog ( aku ni kipas susah mati CE )

Nota Mintak Pelempang : Aku ni boleh jadi segarang singa, tapi kadang2 boleh jadi semanja meow meow :)


Kalau sudi silalah komen dan click Google +

19 sayang cik singe:

HAFIZAL said...

nak join lah

Zul Fattah said...

cam best je? erm.. siape eh cik epal tu sebenarnye?

faridah nazurah said...

@Zul Fattah

eleh buat2 tak kenal pulak ehh :P

era kecik said...

eh, era pon dah join segmen ni.. jom singgah..

http://budakkiutmiut97.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Bro ahmad said...

BARU JE BRO SINGAH BLOG DIA TU..BANYAK TUTOR BERGUNA...BARU PASANG BORDER JUGAK

eyryn said...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Kasih Kita said...

Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow kita balik ek :) TQ
http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

nadzirahzulkafli said...

dari segmen yang sama...

salam perkenalan =)

http://allaboutmenadz.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Singgah sini <3

fieda said...

Datang sini nak kenal2 dgn rakan blogger..
Happy blogging....

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

SpidermanHere said...

Assalamualaikum w.b.t :) Hello admin. Lina serbu blog ni, dah follow pun. Kalau ada masa, jom terjah sini koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html balik. Happy blogging~

nurul nabila bt medan said...

dri segmen sama..dtg bertandang kat sini~

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Nurul Amirah Anis said...

Salam,sya dri segmen yg sama..Fllow awk..fllow sya kalau bl fllow..^_^
http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Marina said...

terima kasih serbu blog marina, marina datang serbu balik...salam perkenalan. :-)

Missy Diya said...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

Aleen Sepet :) said...

leen dtg serbu dari segmen lyssa :)

serbu blog leen jugak ye :)

http://ceritaaleensepet.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Sarah Hanim said...

hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

c genk bah ne said...

Genk datang sini
Datang dari segmen yang sama
JEMPUT DATANG BLOG

Marina said...

marina datang serbu blog ni dari segmen lyssa...salam perkenalan...

http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.