iMBobo

belog tarzan gilak

Monday, October 10, 2011

Jom Terjah Blog Newbie

Aku takde idea nak mengarut. tapi yang aku tau aku pencetus idea kepada iMBobo buat segmen ni balik. yeke? hehe perasan je aku nih! korang tak percaya? cuba korang tengok komen dia kat SINI . haaa betul kan apa aku cakap.

kan dah melencong jauh entry nih. hehe sebenarnya aku nak join segmen JIRAN KEREK aku ni haa.

Jom Terjah Blog Newbie
* click untuk join sekaki

hish,, aku tak pernah ada entry yang menarik tapi nahh la ---->
PERSOALAN: KALAU PANCUT KAT PUSSY BOLEH MENGANDUNG KE?

p/s: harini aku nak join banyak2 segmen. sape lagi nak buat segmen, meh sini aku nak join!



Kalau sudi silalah komen dan click Google +

6 sayang cik singe:

ieyza afieyna said...

bgus2.. join bnyak2 segmen.. hee ;)

[sutera kasih] said...

sy pun join jgk tauuuu heeee :P

iMBobo said...

thanks join! hehe menarik betul tajuk entry tu hehe

eyryn said...

haii dear ! ryn singgah cnie dari segmen same..
jowm singgah blog ryn jugakk..

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

wanie wonek said...

hai. saya singgah dari segmen yang sama. kalau sudi jom la jln2 kat blog saya. kalau sudi lagi, komen la apa yang patot ttg blog saya yang boleh diperbaiki. thanks a lot :)

CikHoneyBee said...

hey hey kamu.. cikhoneybee dtg dr segmen yg sma.. dtg mgulurkan ikatan persahabatan.. nk terima tk? hehehe.. jmpt ke blog ya :)


http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-terjah-blog-newbie-ke-2.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.