iMBobo

belog tarzan gilak

Thursday, October 20, 2011

Sila ikhlaskan diri bila mengFOLLOW

Aku tak tau macam mana nak mulakan cerita, tapi yang aku tau sejak semalam bilangan follower aku macam tak bergerak-gerak pun. padahal ada je yang baru follow blog aku nih. ehh bukan ke sepatutnya ada pertambahan? korang terfikir tak macam apa yang aku fikir?


Aku tau blog aku ni takde pape info ke cerita-cerita best macam blog lain. yelah life aku tak hebat mana. so blog ni just dijadikan tempat aku nak merepek meraban je.. so memang patutlah kalau korang nak unfollow aku ke hape. aku tau korang ada hak korang tersendiri.

tapi aku bukan nak sentap ke marah. sebenarnya aku agak pantang dengan orang yang buat sesuatu benda tak ikhlas. kalau setakat follow orang tu semata-mata nak di-follow balik, baik korang takyah. korang cakap je kat aku yang korang nak aku follow kat shoutbox dan aku takkan paksa korang follow aku. 

Aku tau ada sesetengah blogger cakap jumlah follower Tak Penting! tu aku faham sebab setiap orang ada pendapat sendiri kan. tapi bagi aku benda tu penting sebab kalau bukan disebabkan jumlah follower tu, kompem aku takkan melayan lagi blog nih.. 

aku jarang online sekarang sebab busy. exam, hari graduasi dan STPM dah nak dekat! so boleh faham kan keadaan aku yang tengah mengagau nih? hehe tapi jangan takut, aku tetap blogwalking. 

Nota Mintak Pelempang : jangan follow aku kalau tak ikhlas ye. chill bebeh  :)

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

25 sayang cik singe:

shiema sufian said...

fikirkan yang ebih bagus. gudluck stpm :)

Ezad Skytech said...

biasa la tu unfollow2 ni..da biasa jadi da..hee~

stpm bila..?

IEQAH said...

alolo dont worry dear..ieqah ikhlas follow u taw..huuhu

aimie amalina said...

hehhehe
sabo ye syg
weee..gud luck buat kmu ye!

faridah nazurah said...

@Ezad Skytech

STPM next month.. huhu takut~

faridah nazurah said...

@IEQAH

auwww~ terharunya.. hehe :P

Wanie said...

chill2, dah banyak tu..heee..kang garang2 adik2 kite ni takut nak folo..lalala

good luck utk exam ye :)

Ezad Skytech said...

gudluck ye...blog tu blog jugak..
study tu jangan lupa..hee~

faridah nazurah said...

@Wanie

garang ke? hehe takde la..

faridah nazurah said...

@Ezad Skytech

huhu mana ada lupa..

Ini Kisah Tia said...

hehee .. bunyik macam marah je ni sayam .. dulu pun Tia macam tu . fikir follower tak penting konon .. bla , bla , blaa ... tapi last2 suke gile sebab macam penyuntik semangat .. kan , kannn :)

aRa ❤ aFiq™ said...

uyoo.. garang.. tkot.. hehe.. nway all da best 4 STPM :)

faridah nazurah said...

@Ini Kisah Tia

betul tu sis,, hehe yeay ada jugak yg sama kepala!

faridah nazurah said...

@aRa ❤ aFiq™

alololo jgn la takut.. ni mmg style sy. bukan mrh kr hape. :)

puteraduyong said...

biasa...manusia kan unik...

iMBobo said...

kak, follow me back ok?hehe

harrazdani said...

saya ikhlas follow..huhuhu

ieyza afieyna said...

ieyza follow degn ikhlas tau :)

hee...

tu hari nie dah bertambah..

era kecik said...

gud luck in da exam :)

wat leklok tau biar boleh keputusan yang cemerlang :)

pasal followers tu; betul tu apa yang cik murai kata.. era sokong !!

..cik gugu.. said...

gudlak 4 ur exam ;)

Fathiah Hamim said...

hehe saya pun dah berapa orang unfollow. sebab tak update kot. takpe la.
=)

IkiN NikisA said...

setuju lahhh ! ada ke blogger paksa paksa saya follow dia .. bila saya follow dia unfollow .. ada jugak yang menipu .. kata dah follow . cek2 tarak ! grr >.<

faridah nazurah said...

@iMBobo

boleh2 pakcik,, nanti orang follow dia balik ehh. tapi awak kene follow sy dulu tau. kikikiki

pergghh ayat mintak pelempang 44kali

Bro ahmad said...

macam2 hal huhh..biarla dia dengan kehidupan dia yekk.

shaerin said...

biase lah 2 , lagi ramai follower lg gempak !

=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.