iMBobo

belog tarzan gilak

Wednesday, October 19, 2011

Alahai,, hensemnya abang posmen oi...

AMARAN KERAS: SILA SEDIAKAN BEKAS UNTUK MUNTAH SEBELUM BACA ENTRY NIH

Hahaha tajuk takleh blah! bukan apa weyh, tadi maxi dress si makcik Tarzan ni sampai.. haa korang ingat lagi tak pasal entry yang aku bengang dengan Online Shop tu? haaa akhirnya setelah semingu menunggu baru la sampai. lama gila siot! padahal si peniaga tu duduk dekat Rawang je. konon cakap duduk kat Melaka. huh konon~

dah! dah! dah! aku buat entry ni bukan nak meluah perasaan marah ke sedih ehh.. aku buat entry kali ni semata-mata untuk mengatakan yang ABANG POSMEN tu HENSEM SANGAT2! waaaahhhhh....

hehe ceritanya cenghini, tadi masa aku tengah tidur. aku terkejut dengar orang dok hon-hon depan rumah. dalam hati aku dia ni tak reti tekan loceng ke.. bile aku tinjau kat balkoni atas.. heh pos laju dah datang. terkejar-kejar aku cari seluar panjang dengan t-shirt. hehe

dah tu dengan muka selekehnya aku tinjau la, masa tu lak tengah hujan lebat. mama aku pun ajak la dia masuk. huhu HENSEMNYA!!!! argghhhhh terasa melayang jap bile dia senyum kat aku.. haha tibe-tibe aku terperasan yang aku pakai seluar bunga-bunga. perghhh serious aku cakap, malu gile!

masa tu jugak aku dengan spontannya jadi perempuan melayu terakhir tau. buat suara bajet comel je. bhahaha. 

lepas ni aku nak selalu pergi kat tempat Pos Laju tu! hehe mau ngorat semua posmen kat sane. lagipun gaji dorang kan dah naik. hahaha macam boleh je.

Nota Mintak Pelempang : alahai, tergoda aku tengok posmen tu tadi. ohh abang posmenku!
p/s: mampos aku kalau Harizgemok tu baca ni. korang jangan bagitau kat dia ehhh :P

p/s lagi : maaf kalau tak suke entry kegedikkan aku ni.

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

18 sayang cik singe:

SoLy SoLicious said...

oo..awak ye pkai seluar bnga2 td ye..hahhaa

faridah nazurah said...

@SoLy SoLicious

hahaha memang suke!

diana said...

posmen kat tempat akak pun ensem..
senyum je nampak sesapa..
agaknya memang semua posmen gitu kot..
hahahha...

Gen2Merah said...

ahahahaha... kelakar juga awak ni yaa... Saya pun nak jadi posmen lah kalau macam tu,.. ehehe

Followed sini 1313 (",)

cik Atiera said...

haha..
klaka la.. :))

jom terjah Aien :
http://tintahatimilikain.blogspot.com/2011/10/segment-jalinan-ukhwah-bersama-cik.html

http://tintahatimilikain.blogspot.com/2011/10/ego-betul-kau-aien.html

ieyza afieyna said...

tau xpe.. posmen kt cni pun ensem2 gak.. posmen baru.. muda2 agy.. klo dulu pkik tua2 je yg dtg.. haha

Ezad Skytech said...

lepas habis LI nanti nak jadi posmen la...hahah~

faridah nazurah said...

@Gen2Merah

kelakar ehh :P hehe

Ain Zulaikha said...

antara abg posmen dengan encik abg mana lagi hemsem ? hahahha

faridah nazurah said...

@ieyza afieyna

posmen biasa kurang hensem, tapi yang pos laju punya banyak yang HENSEM!

faridah nazurah said...

@Ezad Skytech

hoho mari2 meramaikan posmen kat malaysia ni

faridah nazurah said...

@Ain Zulaikha

secara jujurnya abang posmen.. opssss

hehehe :P

Bro ahmad said...

ooo nak mengatal la ni hahaa lol

Gua Tertidur said...

tergoda gua tgk awek dlm gmbr tuh! fuhhh...tegang beb tegang!

faridah nazurah said...

@Gua Tertidur

haha gambar tu pun jadi..

HAFIZAL said...

nasib pakai seluar bunga2

era kecik said...

pit... pit... posmen era datang sambil bace entri awak .. hehehe

iMBobo said...

ade mcm brad pit x?haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.