iMBobo

belog tarzan gilak

Sunday, November 13, 2011

Aku malu bila Bro ahmad bercerita kaitan entry, follower dan ranking

Malu.. semalu..malunya.. nak tau kenapa? sebab tadi masa aku blogwalking kat blog Bro Ahmad, dan barulah aku teringat yang aku pernah terima cabaran bro ahmad untuk bersaing dengan dia.. alahai.. kenapalah baru aku ingat? dahlah ranking aku yang tak kukuh tu dah jatuh kedebuk. entry pulak? hahaha aku memang jarang update. so entry tak banyak mana pun. follower? errr ada la jugak tambah. tapi maybe takleh lawan dorang tu semua.. maluuuuuu~

mahu.. semahu.. mahunya... huh! aku harap sangat ada keajaiban berlaku.. magik gitu~ fuhh fuuhhh fuhhh mintak-mintak naik balik ( jampi2 blog )

namun apa daya... haha kenyataannya takkan lah ranking dan follower boleh meningkat dalam masa 2 hari je kan? impossible gile Faridah Nazurah oi...

hehehe entah apa la aku merepek ni kan? aku pun tak tau. yang aku tau, aku takkan boleh lawan dorang. kahakhakah aku gelakkan diri sendiri # aku nak pujuk hati aku

okbye. aku rushing nih. pagi-pagi tadi aku dah pergi baby (adik aku) punya Hari Kecemerlangan Pelajar. lepas ni lak nak pergi hantar akak aku balik Muar. hehe takut lak nak drive tengah hujan2 lebat ni. alahai # mengeluh dalam hati

Nota Mintak Pelempang : Aku sedar blog aku ni cikai2 je, so memang dah redha kalau tak menang.. hahaha bersyukurlah apa yang ada. betul tak?
p/s: hahaha sila baca seakan-akan korang tengah nyanyi lagu jiwang ape ntah tu ( aku tak ingat tajuk )

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

14 sayang cik singe:

EYFAalias said...

ehehhee. takpe takpe. pelan pelan kayuh :D

Bro Ahmad said...

Bro menang jumlah entri tapi kalah kt penambahan follower dan rank bro pun jatuh sebenarnya hehee happy je blogging d

Nurulbadiah Lai said...

mana ade blog u ni cikai..
best ape..

Azzah said...

blog saya pun cikai..:)

iMBobo said...

awat malu2 nih?huhu

♥ p a a n i ♥ said...

hehhe betul2..bersyukur je lah.

aimie amalina said...

ne de cikaiiiiiii
sgt di penuhiiiiii ngn owg kot
termasuk geng cool blog ni
hehehe
chayok2!

bawa kete leklok ye =]

NZ Diaz said...

hehe, beli domain. lepas tu mesti menang. :P

faridah nazurah said...

@NZ Diaz

hahaha beli domain? nantilah kot

Ezad Skytech said...

hee...den pun macam da takde harapan je...haha...

nurul ezzatie zulkarnain said...

cantik what blog u ni..
oren gitu..

fierul said...

ada belog comel kta cikai .. hehe .. trus kan usaha dlm dunia blog ye :)
nice blog awak

ieyza afieyna said...

huhu.. blog ieyza pun ranking jtuh berdebuk2.. sebb tinggl blog aritu.. adiyai.. sob sob

Zul Fattah said...

relez sudah.. biase r tu.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.