iMBobo

belog tarzan gilak

Tuesday, November 29, 2011

Aku ni blogger yang kedekut ilmu dan sombong ke?

hehe ni nak buat entry luahan perasaan geram jap kat orang yang susah nak faham keadaan genting aku ni.


tadi, aku ada ditegur oleh seorang blogger ni kat Facebook. mulanya dia tanya aku pasal camne nak edit blog. huhu aku pun dengan senang hatinya bagitaulah camne nak buat. pastu dia cakap dia malas nak buat, dan mintak aku buatkan. aku cakap la yang aku tengah busy tapi dia boleh desak-desak aku pulak. cisss susahlah nak communicate dengan orang yang tak faham bahasa ni. dah tu bila aku cakap aku takleh nak tolong sebab aku tengah busy, boleh lak dia cakap aku ni kedekut ilmu dan sombong.. # apelah nasib aku ni

sayang oi,, cubalah faham keadaan aku ye. aku nak exam.. bukan exam2 bodoh je, tapi exam ni penentu masa depan aku, bukan masa depan orang lain. 

tekanan sungguh aku dengan manusia yang mementingkan diri sendiri nih. aku bukan nak nak kedekut ilmu bab edit-edit blog tapi aku memang tengah busy dan tengah struggle gile dengan 5 lagi paper! dan aku bukannya nak sombong , tapi masa aku nak bukak blog ni memang terhad. 


hehehe aku tak marah kalau korang nak tanya aku apa-apa. tapi tolonglah jangan label aku kedekut ilmu kalau aku takleh jawab pertanyaan korang ye... dan aku tak marah pun kalau korang nak mintak aku tolong edit blog, tapi kalau aku takleh nak tolong tu janganlah korang label aku ni sombong tau..

sumber: Best Quote


SO PLEASE DONT JUDGE ME 
IF YOU 
DONT KNOW ME WELL 

Nota Mintak Pelempang : Wahai adik oi, jangan sesedap hati ye nak label aku macam-macam. Aku ada life sendiri, bukannya 24jam nak berblog je.

P/s: kadang2 aku rasa fed up dengan orang yang suka judge orang lain nih!

P/s lagi: lepas ni kompem ramai yang unfollow aku sebab asyik mengeluh je :P chill bebeh 

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

20 sayang cik singe:

ctie anis said...

sabar.....:)
good luck exam ye..:)

nFx said...

hahaha...pmls btul blogger tuh...padahal bleh jerk google...nk gak org buatkan if dh gtau bizi..

gudluck for exam

faridah nazurah said...

@ctie anis

hehe thanks :)

faridah nazurah said...

@nFx

errr maybe dia malas nak try and eror kot.. biasalah kalau edit2 ni tak jadi..

syada said...

Orang takreti bahasa macam tu lah , hihi . Apapun , good luck exam :)

faridah nazurah said...

@syada

hehe thanks :P

Bro Ahmad said...

bro belajar edit edit blog ni guna google je huhh tinggal search je apa kemahuan..apedah

faridah nazurah said...

@Bro Ahmad

samalah bro.. saya pun belajar edit blog sendiri..

Wanie said...

kuikuikui..lepas ni die akan faham la tu..

aRa ❤ aFiq™ said...

ara penah gak kne cm2.. kdang2 ase na sekeh ja pala org 2. haha.. kte ni ngah bz bukan sje2 ta na tlg tp dea ta phm2..

EYFAalias said...

amboi. dah mtk tolong org lepas tu nak kata orang sombong. adoi. macam la kita ni xde benda lain nak buat. kalau tgh free boleh la jugak nak tolong. adoi.

nFx said...

@faridah nazurah

org ckp, if dh mls, semua bnda xkn jadi...

^^eKaTiKaH^^ said...

relex and cool jew oke :)

NZ Diaz said...

mesti dia perempuan. hahaha

kalau lokek mahupun sombong, kompen jawab "pergi la tanya google". kan?

Ezad Skytech said...

huuhhh...ada jugak yang pemikiran macam tu ye...edit sendiri lagi puas hati kan...heee~

#all the best untuk paper seterusnya ye...(^^,)

izzati jerr said...

hush hampehnye.. sampai nak desak2 org plak... ko sekeh je.. hahaha.. xpelah mungkin dia x tau kita tgh nk exam nih...

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

ni sebab tekanan exam ni...sabar eh..

ieyza afieyna said...

tah pape je.. mesti budak tu xghm bhasa.. awat x ckp omputih ke, india ke, cina ke. bgi fhm ckit. hee...

Selendang Merah said...

sabar yew...nak wat cmne kan, susah kalau ada manusia yg suka medesak nie...pe2 pon fokus exam dulu bro..pasal edit tu lain kali lu tolong mereka...

iMBobo said...

mmg sombong pun kahkahkah... nasib baik blog ni tak masuk exam kn?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.