iMBobo

belog tarzan gilak

Thursday, December 1, 2011

Pasang google page kat blog lagi susah daripada jawab STPM!!

fuhhh susah gilos weyh aku nak pasang haram jadah ni kat blog.. dari pagi tadi aku try. macam-macam jenis tutorial aku dah try tapi semua hampeh semacam je! bullshit betul!

hehe pagi tadi aku try kejap buat benda alah tu, tapi tak jadi-jadi lak. aku ni jenis kalau aku buat something kalau tak menjadi, aku suka hempuk barang. so sebelum laptop aku terajai aku rileks2 dulu. buat kuak lentang jap pastu membaham nasi goreng dan laksa semangkuk. aku fikir lepas aku dah tenang2 ni nak la try balik pasang google page ni balik, tapi jawapannya memang macam hape je. ( dalam hati  mencarut habis-habisan )

alahai susah gile nak pasang. dah macam aku buat STPM je. perggghhh kejang otak aku dibuatnya. 

huh biarlah blog ni. google nak buang button follower ke hape, sukahati lah! dah malas nak mengadap benda ni lama2. hehe sejak aku jarang online ni, baru 5 minit aku online pun aku dah rasa macam 5 jam melekat kat skrin ni. serious mata aku lenguh gile.

errr takde sape nak tolong makcik yang cetek ilmu blog ke ni haa? #buat muka tak malu.

Nota Mintak Pelempang : tibe-tibe je aku rasa nak lempang diri sendiri. bebal!

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

13 sayang cik singe:

Bro Ahmad said...

donlod dulu browser google chrome.. jangan guna browser lain untuk homepage...rasanya paling senang G+

Faridah pakai browser apa?

aRa ❤ aFiq™ said...

hehe.. ala.. usaha tgga kejayaan.. msty bole nye :)

faridah nazurah said...

@Bro Ahmad

selama ni memang guna google chrome pun

CIK MAY said...

haha..same la...tapi ni cite nak masuk password untuk update keje..da lame tgl keje tu..masuk2 password rejek!mase tu rase nak hempas mouse je..

NZ Diaz said...

amende Google page? :O

najwa said...

waa,sy tmpang tensen.. T.T
sy nak bg tips tp cetek ilmu jugak. bertabahlah! ^^

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

cuba tengok ni...

http://pemudattbc.blogspot.com/2011/11/google-pemudattbc.html tapi tak lah

okay ke tak..

naim said...

Slow2..

x pakai browser chorme pon boleh. dekat website google.com di atas bar ada G+.. :)

Zul Fattah said...

erm.. aku pun x reti sangat benda2 cam ni.. blajar sendiri r..

abah khalisha said...

STPM ada markah..yang error byk kali pun tkpe..hehe..good luck

Love Hijau said...

g+ yang mana satu button ke atau display G+ dengan circle, kalau nak widget just klik-http://widgetsplus.com
masukkan no id G+ dan dapatkan code
atau
http://www.google.com/webmasters/+1/button untuk dapatkan button..harap membantu

Adik Bobo said...

sabar2.. chaiyok2! :)

Wanie said...

ekkk..dah try tuto wanie dah?try lagi ye..nanti boleh la tu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.