iMBobo

belog tarzan gilak

Thursday, November 10, 2011

BELOGLIST AIN DZAYA | Earning Nuffnang Ain Dzaya untuk SAYA!

Disebabkan petang yang tak berapa indah dan panas ni, aku jadi takleh tidur.. huarrggghhhh! kenapa la panas sangat kan? hehehe tapi takpe takpe, nasib baiklah ada terjumpe AIN DZAYA ni punya beloglist. huuu bukan takat dapat masuk kat bloglist dia je, siap dapat berkongsi earning Nuffnang dia.. perggghhhh baik sungguh hati dia # buat ayat bodek

nak join? haaaa click kat bawah ni.

komen tentang blog ain: Blog Ain memang cantik menarik sampai KEDEBABOOOMMMMM!   # puji lambung sat  :P

hehehehe apalah ain ni, dia suruh describe blog dia takleh lebih daripada 12 perkataan. susah sungguh bile dah terhad2 ni. hehehe kalau nak mintak pujian lambung dari aku ni memang mudah je. sepanjang2 alam pun aku boleh kalau nak puji2. hehehe tapi serious aku cakap blog Ain ni memang cantik dan kemas.

hehehe lupa nak tag pulok, 
Ezad ( abang besar )
Eizzati ( adik kandung )
Eyfa Alias ( KAWAN BAIK )
haaa lengkap kan aku tag ni.. siap ajak abang besar, adik dgn KAWAN BAIK lagi weyh..

selamat meng-join-kan diri ye sayangs2


Nota Mintak Pelempang : Aku memang suka buat entry panjang-panjang. hahaha

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

6 sayang cik singe:

ain dzaya said...

hello dear!
thankz taw sebab join...
hehe...tamola cakap camtu..
malulah...
nway..tunggu yer sapa yg bertuah kongsi duit sama sama dgn ain =)

Ezad Skytech said...

abang besar nak tengok je dari jauh boleh...? haha...

gudluck ye kak yong...kah3~

EYFAalias said...

bab duit aku memang suka. ahahaha.

iMBobo said...

CEH!abg besar dah rampas kawasan ni! nk kena potong tgn ka?haha

goodluck! :)

faridah nazurah said...

@iMBobo

hehehe takkan jeles kot.. takpe takpe ekau tetap jiran kerek eden

aimie amalina said...

heeeee
selmat bersegmen ye!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.