iMBobo

belog tarzan gilak

Thursday, November 24, 2011

Bila 2 blogger otai SEO bertembung

Tu dia.. tajuk takleh blah.. hahahha tibe-tibe nak jadi wartawan melodi sat.. kahkahkah macam boleh je. 

err aku tak tau nak cakap macam mana tapi bagi aku tak payah la nak main hentam-menghentam sesama blogger ye abang2 ku.. 

yang aku tau korang berdua memang baik ! so tak payah la nak saling menghentam ye. hehehehe silalah dengar nasihat adik kecik korang ni weyh. kang aku sekeh kepala korang laju2 baru tau. # jangan sekeh aku balik tau

hahahaha isu ni baru jugak la tapi blogger yang sorang ni baru je terperasan pasal entry blogger yang lagi sorang nih! hahaha rileks bro.. cool bebeh :P

tu lah,, main lagi SEO! kan dah terpampang entry korang kat page pertama Google untuk keyword panas korang tu. haiyookkkkk tak tau! nanti emak marah tau kalau gaduh2. 

errr dah2. aku taknak panjang2kan lagi benda ni. bagi aku, korang berdua memang baik dan hebat bab SEO. sorang ni selalu menyinggah kat blog aku dan sorang lagi ni pernah nasihatkan aku dalam berblog. so dua2 ni memang superbb terbaekkk..

hehehehe tertanya2 sape dua blogger yang aku maksudkan? errr wekk weekkk taknak bagitau! lu pikir la sendiri ye. aku buat entry ni bukan nak main SEO bagai ke hape ye. dan aku takde mention sape pun blogger2 tersayang aku tu. sape yang terasa tu maknanya korang la :) love yo bebeh 

Nota Mintak Pelempang : Cikgu aku selalu cakap yang bro aku ni memang baik hati :)  <--- maksud tersirat
p/s: jangan korang hentam aku balik sudah la ehh. chill lah :) 

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

8 sayang cik singe:

Atok Cing said...

hal yg mmg slalu berlaku....hahaha...ade je yg x puas ati..atok dulu pun pena kena cu...tp cool aje hukhuk

Bro Ahmad said...

sape la blogger otai seo tu agaknya yea = -' boleh kenalkan tak?

faridah nazurah said...

@Bro Ahmad

bhahaha ntah la..bro rasa sape?

naim said...

sabar ya

:D

Mereka nak sharing ilmu 2. bersangka baik

Pendamba Mawar said...

sapa la tuh

kotak bulat said...

heeheh..mcm kenal je siapa orgnya... kb kan nujum.. :)

ieyza afieyna said...

sape2 ?

ieyza knal bro ahmad je.. haha

EYFAalias said...

untung la dapat berkawan dengan blogger otai. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.