iMBobo

belog tarzan gilak

Monday, November 21, 2011

Dapat ke skuad Harimau Malaya membaham Garuda di Sukan SEA?



hahaha otak aku tengah blurr dan aku tengah simpan suara untuk memekak jerit " GOAL!!!! " nanti. korang rasa dapat ke skuad bola sepak Malaysia kalahkan Indonesia di sukan SEA

huhu aku harap2 sangat yang Harimau Malaya kita akan membaham Garuda yang bongkak tu. biar semua layanan buruk yang diterima oleh atlet-atlet Malaysia dibalas dengan kemenangan sekaligus melonjakkan nama skuad Harimau Malaya # ayat dah mula tunggang langgang!

errr tapi kan, agak risau la jugak kan. yelah pemain-pemain Indonesia ni semuanya hebat. dahtu pandai lak main kasar. fuhhh mintak2lah Malaysia menang! go go go Harimau Malaya!


MALAYSIA BOLEH!!!!!!!!!!!
HARIMAU MALAYA BOLEHH!!!!


* sumber: justgoogleit

Nota Mintak Pelempang : Malaysia memang boleh menang! OLE OLE MALAYSIA BOLEH! SORAKLAH MALAYSIA BOLEH!


Kalau sudi silalah komen dan click Google +

6 sayang cik singe:

Ezad Skytech said...

Ayuh benam Garuda...go Harimau Muda..(^^,)

naim said...

salam

Insha Allah malaysia akan menang. :D

Jangan lupa solat ye

EYFAalias said...

fuh fuh fuhh! mintak2 malaysia menang!

EYFAalias said...

fuh fuh fuhh! mintak2 malaysia menang!

era kecik said...

go go go malysia goooooooo!!

era memang akan sokong gilerlah kat HM.. kalahkan si indonesia tu!!!! dish sana dish sini .. biar dia kalah!! go go go!

ceh, over lak era nie.. hehhe.. tapi HM menag jugak! padan muka ngan Indo tu.. weeeeeeekkkkkk :P

Atok Cing said...

malaysia menang kan??>...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.