iMBobo

belog tarzan gilak

Monday, November 21, 2011

Mintak2 harapan tak tinggal kenangan je!

errr nak cepat nih.. nak pergi menelaah buku kejap #ayat skema nak mampus!

hehehe aku baru je habis exam Pengajian Am. fuyooooo soalan memang tak dijangka yang keluar. tapi nasib baik hati aku tenang je buat exam tu walaupun aku calon yang terakhir dalam dewan 1 tu. hahaha agak panas dan basah ketiak aku sebab takde kipas! hehe cool bebeh :P

dah dah! aku taknak serabut pasal jawapan aku tadi. sekarang ni aku tengah risau pasal paper yang akan datang. takutnya~

hurmmm, akak aku dah dapat result sem akhir dia. macam biasalah, dia dapat 4 flat! perghhh gile siot akak aku ni! dah tu dia leh lak dapat Dekan. masaklah aku lepas ni. family aku semua harapkan aku pun dapat 4flat macam akak aku gak. hadoi risaunya~

kenapalah akak aku ni terlampau bijak ni weyh? dahtu dia dah membuatkan pakcik2 dan makcik2 aku fikir yang aku pun boleh dapat pointer maca dia! cisss~ macam susah je nak dapat pointer macam tu. yelah, aku ni bukannya genius weyh. gilo!

takut! takut! dan takut! kenapalah dorang letak harapan tinggi menggunung kat aku ni? ishhhhhh ni yang aku nak mengeluh nih! sekarang ni aku terpaksa berusaha gak nak dapat pointer yang baik even aku tau susah nak dapatkan 4flat tu.

okey, aku dah takde idea nak merepek. kesian korang kan kena baca entry mengeluh aku nih! hahaha ( bajet2 ada yang baca). bye!

Nota Mintak Pelempang : Kalau Malaysia boleh, kenapa aku tak boleh kan? # bajet2 ayat perangsang

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

6 sayang cik singe:

ijA said...

xpernah pun dpt 4.0...wahh hebatlah..tahniah..

faridah nazurah said...

@ijA

haha bukan sy yang dapat 4 flat. akak sy yang dapat :P

naim said...

Salam

Insha Allah, anda boleh dapat 4 flat

Selalu bermunajat dengan Allah supaya tenang jawapan exam..

good luck sahabat!

:D

era kecik said...

gud luck cik murai :)

Miss Nadya said...

wish u gud luck dear..:)

jom join Contest Klik Dan Like Fan Page .

new entry :: perlawanan akhir Malaysia vs Indonesia sea games 2011

Bro Ahmad said...

semoga sukses dan score bukan cara tipu ehh hahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.