iMBobo

belog tarzan gilak

Saturday, November 5, 2011

Ieyza Afieyna 1st Giveaway

Sebenarnya memang dah lama nak join Giveaway yang Ieyza buat ni. tapi asyik tertangguh je. hehehe saje je join. aku saje je join walaupun aku tau aku takkan memang. 


alahai comelnya kan banner GA ni? haaa korang ape lagi, meh la join sekaki jugak :P

nak tag,




Nota Mintak Pelempang : Takyah tunggu ieyza umumkan pemenang pun aku dah boleh agak yang aku TAKKAN MENANG.. bhahahaha apelah nasib ni oiiii.....

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

5 sayang cik singe:

EYFAalias said...

terima kasih sebab tag aku wahai kawan baik :D

Bro Ahmad said...

tengok header je dah cantik..:)

Ini Kisah Tia said...

hahaa .. ala , ilek ahhh .. kalau ada rezeki , takkan ke mana punya :)

nak template tu ke? heh .. download sini k ..

http://www.4shared.com/document/BWoOiHKe/template_tema_kelabu.html

aimie amalina said...

weeehuuu!
gud luck! =]

ieyza afieyna said...

thanx join GA ieyza..:)

gudluck ye.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.