iMBobo

belog tarzan gilak

Wednesday, November 16, 2011

Murai Si Penipu akan berehat sebentar bersama buku :P

hehe nape tak percaya ke yang aku bakal berehat daripada berblogging? hee silalah percaya ye kawan-kawan sebab start sabtu ni aku dah exam MUET. then hari isnin tu aku dah start STPM. pergghhh macam tak percaya je dah nak exam weyh. 

kalau exam takleh online ke? huuu boleh je. tapi aku ni nak catch up dan refresh bali apa yang aku pernah belajar. hohoho tapi alhamdulillah la ada sikit lagi je aku nak ingat2kan balik. 

berapa lama aku nak biar blog aku ni bersawang? huu kalau ikutkan hati, aku akan tinggalkan selama sebulan. tapi tengoklah kalau aku ada masa maybe aku just blogwalking je kot. hehehe 
Nota Mintak Pelempang : mintak-mintaklah STPM ni sesenang SPM. dan mintak-mintaklah hati aku diterangkan masa menjawab exam tu. amin... 

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

12 sayang cik singe:

nurdani said...

semoga berjaya.fokus fokus.hehe

Ezad Skytech said...

hee..fokus stpm tu dulu...blog ni bila2 pun boleh...:)

shiema sufian said...

gudluck untuk stpm n muet :)

EYFAalias said...

muet susah. ahahaha. good luck KAWAN BAIK :D

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

oh ramai gak blogger yang amik stpm ye..

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

good luck, doa pada Allah byk2..

renjerkabloi said...

semoga berjaya :)

Bro Ahmad said...

semoga terus sukses...blog boleh cuti sekejap pelajaran lebih penting.

Zul Fattah said...

ala, senang je tu.. gud luck ye n do the best k

Cik Itam said...

gdluck 4 muet n stpm=_)
kita serupa..sabtu ni cik itam pun da muaet gak..hee

Wanie said...

goodluck dear :)

era kecik said...

semoga berjaya ye cik murai :)
era akan doakan cik murai agar dapat menjawab soklan exam tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.