iMBobo

belog tarzan gilak

Saturday, December 3, 2011

Kajang dilanda banjir, buaya berlegar tapi aku sesedap rebah

hehe sorrylah sebab bahasa melayu aku memang berterabur. aku blurr sebenarnya ni. macam tak percaya je kajang kena banjir. errr agak-agak la kan, STPM kena tangguh tak? # dengan buat muka penuh harapan :P

haha semalam aku ada bercadang nak pergi library kat kajang. saje je nak baca buku kat sana. yelah, kalau kat rumah aku asyik terbayang-banyang katil je. tu yang kena belajar kat luar. barulah focus sikit. hehe alasan semata-mata!

tapi nasib baik aku matikan hajat aku tu sebab aku memang tak sedap hati. fuhhh selamat. haa tu tandanya Allah nak selamatkan aku kan? alhamdulillah...err aku boleh siap buat kuak lentang lagi atas katil time-time hujan lebat tu. nikmat gilerrrrrr~

cuba korang bayang kan kalau aku terperangkap dalam banjir tu? huh kompem aku nangis-nangis. haha ntah2 aku dah kena hanyut kot. pergghhh mintak2 la dijauhkan.

hehe aku dok mengeluh la kat mama aku, macam mana aku nak pergi sekolah isnin ni? yelah, isnin ni aku ada paper lagi. dah tu mama aku boleh cakap;

Ape susah, angah pegi la berenang sama dengan buaya tu sampai sekolah.

cehhh mama aku ni! dia memang suka perli aku. kehkehkeh...

Nota Mintak Pelempang : Kajang dilanda BAH, buaya berkeliaran disebabkan BAH tapi aku boleh syok2 reBAH atas katil :)



Kalau sudi silalah komen dan click Google +

6 sayang cik singe:

Ezad Skytech said...

haha..baik punyer perli tu...kah3...

#tumpang buaya tu la sampai ke sekolah....sementara nak sampai ke sekolah tu..boleh la study kejap kat atas buaya tu...haha~

L said...

hehe.. aku suka nota minx pelempang tuuh. huhuhu

jom baca kejap..=0
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

sha my heart said...

eh, baru nak ambik STPM ke? muda lagi la.. ingatkan dah masuk U.

terkejut juga dengar berita Kajang bah, kan.. lama Kajang tak bah.

Bro Ahmad said...

hahaaa lawak la awak ni..bro baca tajuk je dah nak tergelak wkakakaaa

Saiazuan said...

memang btl2 ke ada buaya tu? seram!!!

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

weh buaya kot seram giler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.