iMBobo

belog tarzan gilak

Saturday, December 3, 2011

Yeay dah siap! jom follow Google page

hehe tajuk macam mintak pelempang laju-laju je kan kan kan? haha ape aku kesah. janji aku dah berjaya buat haram jadah ni haa. 

hehe apa-apa pun thanks la kat ieyza yang dah buat tuto untuk aku. err tak lupe gak kat sis wanie yang share tutorial pasang badge google page.. fuhhhh memang membantu betul.. haha sebenarnya banyak tutorial yang aku dah cuba tapi tak jadi-jadi. nak tau sebab apa? haha sebenarnya aku TERdisable untuk google page detect kat blog aku.. cisss puas aku godak-godak setting balik. hahaha 

hehe thanks jugak tau yang bagi url tuto ye. sebenarnya caranya sama je. rakde yang berbeza pun. just sebab kecuaian aku je. hehehe careless gile kau oi! # sambil sekeh kepala sendiri

aku amik sehari untuk bertenang daripada kegilaan memasang benda alah ni. errr sebagai tanda korang hargai penat lelah aku ni, apa korang tunggu lagi... meh la follow aku ( dengan nada paksaan ). hehe :)
  
yeeyyyyy eera kecik,, zura dah dapat pasang benda ni.. jeles la cepat :P

Nota Mintak Pelepmpang : aku takde perasaan!

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

9 sayang cik singe:

nFx said...

Testing Follow...hahaha...tp G+ ni cam xbest sgt la...cam timeline dia xrancak cm fb...xsyok nk baca...kan kan

Bro Ahmad said...

Bro first rasmi follow...ada hadiah ke? hihihii

faridah nazurah said...

@nFx

hehe tau takpe..

faridah nazurah said...

@Bro Ahmad

hehe takde. sy takde duit nak bagi hadiah

Ezad Skytech said...

eh...terklik pulak G+ ekau tu....HAHA~

ieyza afieyna said...

wc..
yeah.. ieyza dah klik +1 tu.. ;)

diana said...

tak berapa arif sangt pasal penggunaan g+ ni..

naim said...

Naim dah follow.. mai follow balik.. :P

NZ Diaz said...

google page ni apa?
google+ kenal, google plusone pun kenal, tapi google page tak. :O

macam mana nak rancak kalau yang guna cuma 26 juta orang? facebook dah sampai ratus-ratus juta. -.-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.