iMBobo

belog tarzan gilak

Thursday, December 29, 2011

Kenapalah zaman sekarang ramai lelaki miang ehh?

hoho dah lama ke aku tak update entry? #tanya soalan bodoh jap. bukannya apa, aku terasa macam terlampaulah blurr buat masa sekarang ni. 


hee tapi kali ni aku nak mengomel pasal sorang lelaki yang kerja dekat depan kedai aku tu. hishhh menyampah sungguh! gatal nak mampos! sikit-sikit dok tenung aku, buat2 flying kiss.. kau hengat ni zaman dulu-dulu ke haa? 

yang paling takleh blah nye dia siap panggil aku ni ' UCUK'.. eeeuuuwwww geli gila siot. baru je kenal kau nak ber'ucuk-ucuk' bagai dengan aku. benci benci benci!

dia cakap kat aku yang dia start suka kat aku dari hari first aku masuk. bile aku cakap yang aku dah ada boipreng, dia leh jawab;

Ala orang dah kawen pun boleh cerai, ni baru je couple lagilah senang nak berpisah.

ayat dia memang macam cibai. aku tak faham kenapa perlu dia nak desprate sampai macam tu. nak kata muka dia hodoh, takde la pulak. muka dia boleh la.. tapi sorry to say ehh aku memang dah sayang pakcik gemok aku tu haa..

tapi kan, kenapa ehh dia suka aku? aku bukan cantik-cantik pergi kerja. aku just pakai jeans, tshirt je.. makeup tu aku just pakai setakat nak tutup muka pucat je. takdelah sampai macam opera cina.. haha :P

hehe tadi dia ada bagi aku keropok lekor, budu dan keropok ikan.. yelah dia baru balik dari Kelantan.. hehe takkan aku nak tolak rezeki pulak kan? hishh tak baik tau. kehkehkehkeh


errrr lupa lak, sebelum tu korang boleh tolong LIKE page ni tak? lepas tu korang tolong LIKE gambar yang ni lak ehh :) thanks tau

Nota Mintak Pelempang : Aku ni bukan cantik pun weyh.. takyah la kau nak obses bonar dengan aku ni

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

10 sayang cik singe:

nFx said...

kdg tu bukan miang...certain man ni memang dh tabiat mereka...suka menyakat...padahal dia xder apa2 perasaan pn kt pompuan...tapi if pompuan tu layan, ON jer la kan...hehehe...

Maybe diaorang dh bosan dgn psngn msing2 kot...yg kapel mmg xkn fhm sbb tgh hot berkapel...

..cik gugu.. said...

hahaha kau kan gojes ;)

aimie amalina said...

hehehe
mesti die skodeng kamu ni geng cool blog ..hehehe

ayooo..apo kono la eh..

iMBobo said...

gatalnye laki tu..dah berumur ke apa?

Ezad Skytech said...

haha...hempuk je mamat tu...:D

faridah nazurah said...

@nFx

haha dah cukup masak la dgn perangai lelaki gatal mcm ni.

faridah nazurah said...

@..cik gugu..

gojes la sangat. muka aku mcm hampeh

faridah nazurah said...

@aimie amalina

haha yes sis.. meluat la dgn perangai mcm tu

faridah nazurah said...

@iMBobo

bhaha kalau dh tua kompem eden dah bahasakan.. ni muda remaja lagi

faridah nazurah said...

@Ezad Skytech

alahai.. kang nyawa eden la melayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.