iMBobo

belog tarzan gilak

Tuesday, December 20, 2011

Yeehaaa dah start kerja

hehe harini aku dah start masuk kerja. setelah melanguk beberapa hari, akhirnya semalam owner kedai ni call aku suruh masuk kerja dah. perghhh serious aku dah la tengah mamai2 baru bangun tidur. dengar tak dengar je. 

sebenarnya uncle tu suruh aku masuk kerja pukul 8 pagi tapi disebabkan kemamaian yang melampau, aku dengar pukul 10 pagi. kehkehkeh malang sungguh uncle tu ehh dapat pekerja macam aku niih. tulah,, lain kali jangan call aku time aku tengah membuta.

heee kerja aku kat sini tak susah. just duduk dan online je. bila ada customer barulah bangun dan layan. senang kan? boleh goyang kaki siot. dahlah uncle ni siap bawakkan aku laptop sebab dia takut aku bosan.. hehe memang terbaiklah uncle nih :) dah terasa macam kedai sendiri je. hehe


uncle ni baik weyh. dia nak tolong aku buat bisness sendiri. nanti dia boleh tolong supplykan barang. baik kan dia nih? 

Nota Mintak Pelempang : Aku buat kedai uncle ni macam kedai sendiri pun uncle tu tak marah :P

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

11 sayang cik singe:

CIK MAY said...

wah,,..tanye uncle tu naktak supply brang tok CM punye bis..;) Cm suke bisnes2 ni..

Fyqa said...

untunglah kmu !

;)

Nur Najwa said...

bestnye dapat boss macam tu..

nasha sanza said...

hehe...sportingnya..

era kecik said...

wah! bestnya.. goyang kaki jek.. lalala~

Ezad Skytech said...

haha...best2 je kerja..goyang kaki je kan..:D

ieyza afieyna said...

untung lar dia.. hehe... keje kedai ape tu ?

Zul Fattah said...

lol.. mana aci.. ko dapat kerja best?

EYFAalias said...

wah baguslahh! :P

iMBobo said...

kedai apa?kat mana? nak dtg hehehe

..cik gugu.. said...

kau kje kdai hape ni??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.