iMBobo

belog tarzan gilak

Monday, December 12, 2011

Pernah tak korang teringin nak kahwin dengan anak raja?

hehe dah nak sebulan aku tak blogwalking laju-laju. buat masa ni aku just mampu blogwalking kat blog2 yang aku dah ingat link dan yang singgah sambil komen je kat blog aku. busy sangatlah. aku online sekarang pun dah jarang. 


errr tapi kan, aku bukan nak cakap pasal traffic blog atau alexa rank blog aku yang dh jatuh kedebak kedebuk tu.. hee actually aku just nak cakap betapa hensem dan kacaknya Tuanku Mizan tu.. perghhh hensem gile siot! kan best kalau Hariz pun sehensem dia.. fuhhhh~

hehe pagi-pagi tadi aku dengan excited-nya bangun semata-mata nak tengok Istiadat Keberangkatan Balik Tuanku Mizan je weyh.. agak bosan, tapi kira okeylah sebab dapat cuci mata tengok muka Tuanku.. alahai cair # sambil mecair macam ais

Baju yang Raja Pemaisuri Agung tu pakai cantik kan? pergghhh dahlah dia cantik, pakai pulak baju cantik. hehe teringin pulak nak jadi isteri raja..

kehkehkeh masa kecik-kecik dulu, aku pernah terfikir tau nak kahwin dengan anak raja.. yelah, sape yang taknak duduk dekat istana kan.. hee angan-angan mat jenin. korang pernah tak ada angan-angan macam aku?

tapi tu impian masa kecik2. sekarang aku dah reti bersyukur. even rumah aku tak sebesar istana, life aku tetap best. ada mama, abah, akak, adik, baby dan si gemok tu haa.. rasa macam dah cukup complete je # dengan mata bersinar-sinar

Nota Mintak Pelempang : Masa aku form 5 aku pernah couple dengan anak raja jugak.. tapi just Raja pada nama. hehe maybe keturunan kerabat raja gak kot :P

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

7 sayang cik singe:

..cik gugu.. said...

selisih malaikat 44.. xmoh aq kawen ngan anak raja.. protokol je byk~

nFx said...

cik gugu :

betul...semua benda kena protokol...hahaha..xkn mkn pagi pn kna pakai blazer...hahahahaha

Cik Jingga said...

masa kecik2 ja berangan..ni semua salah barbie + cinderella.. hahaha.. Permaisuri agong paling lawa n sweet pakai tudung kan..

NZ Diaz said...

boleh la tu. dapat juga pengalaman bercinta dengan raja. haha

Pendamba Mawar said...

tak pernah plak

Ezad Skytech said...

pergghh...angan2 tinggi melangit...heee~

era kecik said...

setuju ngan cik gugu..

sori tak reply chat ari tu, line internet slow.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.