iMBobo

belog tarzan gilak

Friday, December 16, 2011

testing 123 guna samsung galaxy y

Hehe saje je nak testing buat entry guna samsung galaxy y ni..hehe rasa macam online guna laptop je.x de beza pun.

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

4 sayang cik singe:

CIK MAY said...

ye ke?best tak galaxy Y?tapi kecik je kan..tgh survey2 hp jugak ni..ingt nak sambar samsung S2...Y pun okei ek?..er..klu boleh balas kat entry CM ye klu nak jwb..hehe..bukan nak tarik trafik,sebab tak folo up da next comment..;)

Bro Ahmad said...

ishh pinjam boleh? komen blog bro boleh guna ke? hahaa

D'ya Marshmello said...

grr, nak beli samsung galaxy Y ! huhuhu

LATEST ENTRY : Entri Berkualiti Perlu Untuk Dapatkan Banyak Komen

hira said...

wah, advance dah dia guna samsung. kita ni yang cemburu. hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.