iMBobo

belog tarzan gilak

Saturday, December 17, 2011

Weh gemok, lu jangan macam-macam ehhh!

hehe tajuk tu bajet2 je. aku rasa macam dah ketandusan idea nak merepek dah. bukan ape, sekarang ni aku kena hati-hati sikit nak mengupdate. kalau tersalah buat entry mau perang dunia ke-3 tercetus.. hehe :P


errrr sebenarnya si Gemok aku tu dah habis sem. tunggu dia nak masuk keje kat  Toyota. so memang ada je komen2 dia untuk entry2 aku. hish sibuk je!

rasa macam dah lama aku tak buat entry gedik-gedik. kehkehkeh sila sediakan besen untuk muntah tau.

pejam celik, pejam celik dah nak masuk 2 tahun aku dengan Hariz. dalam masa 2 tahun tu jugak macam-macam benda jadi. dah berbakul-bakul makian aku keluarkan bile kitaorang gaduh # aku memang panas baran

fuhhhh macam tak sangka je kitaorang boleh lama macam ni. yelah sebelum ni aku couple paling lama pun 6 bulan. hehe aku ni cepat muak tengok muka orang. tapi sekarang dah 2 tahun aku mengadap Hariz. muak tak? tak kot # ayat bodek

cari lain? hurmmmm entah. 

hehe geli-geli je entry nih. tapi tak kesahlah weyh korang nak cakap apa. lagipun si gemok tu dah tanya kenapa aku tak buat entry gedik2 pasal dia. cehhh bajet2 nak interframe!
Nota Mintak Pelempang : kalau Hariz tu gemok macam gorilla, aku lak garang macam Singe! hehe iloveyou :)

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

4 sayang cik singe:

Miss Xyz said...

nak tnye, bila nk kawin? hakhak XD

cyma said...

hOpe kekal lha ye ?? aminnnn~

iMBobo said...

tak elok bagi berbakul makian, bagi sebalang lenkali hehehhe

Ain Dzaya said...

ada suprise kat cinie untuk si murai...

http://aindzaya.blogspot.com/2011/12/pemenang-beloglist-ain-dzaya-earning.html

nanti bagi ain no fon ye..t ley la meseh si dak gemok tu ari-ari..kan3!!hehehew

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.