iMBobo

belog tarzan gilak

Saturday, January 28, 2012

EYFAalias 1st Giveaway

huhuhu rasa macam dah lama je kan aku tak join segmen, giveaway mahupun contest kat blog.. sebenarnya GA Eyfaalias ni memang dah lama aku teringin nak join tp asyik busy je. tu yang terpaksa tangguhkan. hehe sorry ye KAWAN BAIK :P



tag,

Nota Mintak Pelempang : wahai KAWAN BAIK, sorry la ehh. disebabkan aku ni buta IT jadi aku memang takde twitter

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

8 sayang cik singe:

..cik gugu.. said...

wish u luck macik ~

era kecik said...

gud luck ye kak ;)

:: insya-ALLAH , kalo era tak bizi minggu ni , mungkin era akan join =)

Bobo said...

wa ditag ke hehe.. thanks ye! :)

ieyza afieyna said...

gudluck ;)

EYFAalias said...

thanks kawan baik. nnt aku kasi kau menang tanpa bertanding ya. ahaha

Ain Dzaya said...

ain xde twitter pun buta it gak ke..huhuhuhhuhu..
lama tak menyinggah sini..

[sutera kasih] said...

jom la tweet2 :))

Rtp Farra Arisha said...

all best to you...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.