iMBobo

belog tarzan gilak

Tuesday, January 31, 2012

SERIOUS KELAKAR| Bila blogger kena maki kat pasar malam

Hahaha aku memang nak gelak terbahak-bahak bila teringat pasal benda alah ni. Hee mesti korang tertanya-tanya kan sape la blogger yg sadis kena maki kat pasar malam. Betul tak? Errr aku bukan nak canang pasal org lain tp cerita ni pasal aku sendiri. Malu gile siot!


Hehe aku pun agak terkedu disebabkan kena maki depan orang ramai.. Fuhhh fuhh merah muka mak tau nyah. Mulanya aku nak beli short pants ni. Yelah boleh pakai time tido kan. Dah tu aku tanya la harga kat makcik tu.


Aku: berapa ni aunty?
Makcik: rm18
Aku: mak aih. Mahalnya. Kalau kat tempat lain baru rm5 je.
Makcik: xpe la sy bg awak rm15.
Aku: ishh xpe la klau camtu makcik..
Makcik: dah dah pergi tolong bungkuskan utk akak tu (sambil suruh anak dia)
Aku: makcik,sy tak jadi beli la. Maaf ye.
Makcik: kau tawar harga macam kau nak beli. Bila aku dah turunkan harga kau nak blah. Hidup menyusahkan org je. Baik kau mampos je.. @%&#*#/%@#


Heee sebenarnya banyak lagi makian yg aku dapat. Kalau aku tulis sampai habis mau bernanah mata korang nak membacanya.


Hee tapi yang takleh blahnya. Bila aunty tu dok maki hamun aku,aku leh dok rileks depan dia sampai habis secawan air tembikai laici aku. Tp sambil tu aku siap biat muka suci lg depan dia. Lagi la dia marah.. Kehkehkeh tu nasib baik dia dah tua. Kalau muda lagi memang depan orang ramai tu aku dah ganyam mulut dia tu. Sape suruh paksa2 orang nak beli kan? Dah la mahal mencekik darah. Fuhhh tamak sungguh makcik tua tu!


Nota Mintak Pelempang: Aku ni menyusahkan orang lain ke?








Published with Blogger-droid v2.0.4

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

15 sayang cik singe:

afiek jibriel said...

kuang ajo gila makcik tu....aku pulak geram...haha

SumeSakan said...

aiyooo macam ni pun ada ka?gila memaksa...

Ezad Skytech said...

haha...den tak boleh bayangkan la situasi tu...buat muka tak bersalah je kan....kah2~ kesian makcik tu membebel sorang2...hee~

..cik gugu.. said...

macik tu kurang d ajar la dear ~

faridah nazurah said...

Hehe jom2 kita kasi gegar sama dia :p

faridah nazurah said...

Tu la pasal.. Hishh..

faridah nazurah said...

Haha den mmg suke buat muka xbrsalah.. Kahkahkah

faridah nazurah said...

Kurang ajar kan sayangku gugu?

ieyza afieyna said...

mak ai.. ape la.. dah org xnk beli nak pkse2 pulak... aish,,, dtg bulan kowt mkcik tu.. angin x tentu pasal. hahaha

faridah nazurah said...

Haha tau xpe. Agak malu tau bila kena maki camtu

era kecik said...

huh! cayalah kak, siap wat muka suci lagi.. hehe .. nasib baik orang tua kan, kalo tak tua lagi, dah lama ... eeee.. geram lak XP

:: memang harga tu cekik darah XD

Bobo said...

aik, tak kan tye je pun salah..apa lah makcik tu, mesti die frust tgu customer..yg ekau dtg byk plak tanyanya hahaha

ekabukanmakcikkau. said...

ihh gediknya makcik tu dah tua tak sedor sedor diri plak tew. ingat boleh jadi kool letu memaki maki.

[sutera kasih] said...

amnoiii garangya macikkk tu..yg kelakarnya, awk buat muka slumber haha

semutsengal said...

sabar, mungkin dia tengah penat tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.