iMBobo

belog tarzan gilak

Friday, January 13, 2012

Result MUET dah keluar...

hehe sekian lama aku menunggu result MUET ni keluar.. akhirnya semalam barulah aku dapat tau result aku.. perghhh takut gile siot!

Disebabkan terlampau takut nak mengadap result sendiri, aku just tengok result secara online je. hehe takut lak kalau pergi sekolah nanti orang lain dok tanye result je. malu tu.. 

sebelu aku tengok result MUET aku tu, badan aku dah start sejuk semacam dan dada aku pun rasa bagai nak semput. fuhhh darah gemuruh tu weyh.. tapi memang kesabaran sungguh la sebab nak check result tu punyalah loadingnya lama. dalam setengah jam jugak la. berkurun aku tunggu. cehhh~

hehe tapi alhamdulillah sebab at least band yang aku dapat tu kira okey la jugak. band 3.. errr okey ke tak ehh? hehe kalau band tu tak cukup okey korang jangan lak gelakkan aku ehh :P

disebabkan aku dah dapat band 3 ni aku kenalah bayar nazar yang pernah aku buat sebelum ni. nak tau ape nazar aku? hehe rahsia.. mana boleh bagitau. nanti macam tak ikhlas lak kan. 

aku bersyukur sangat dengan result aku. tak kiralah dapat band berapa pun. janji aku try. ada jugak kawan2 aku yang tak beberapa berjaya. tapi takpe.. boleh cuba lain kali. mana tahu dengan berkat usaha kita nanti boleh berjaya jugak kan?


Nota Mintak Pelempang : Agak hampa sebab lagi sikit je nak band 4.. huhuhu

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

11 sayang cik singe:

..cik gugu.. said...

oke la tu macik.. tahniah ;)

shiema sufian said...

oke dah tuh. congrats (:

EYFAalias said...

woah congrats KAWAN BAIK~ hikhik

Pendamba Mawar said...

wah tahniah./PM bandkrap jer.hahahq

iMBobo said...

ok lah tu, congrats! :)

Ezad Skytech said...

hee...ok la tu...tengah2...:D

yad'z said...

ok dah tu.. selamat.. =)

[sutera kasih] said...

wahhhh congrats my dear !!
bkn sng nk dpt band 3 hehe

suzie rahman said...

wah ok lh tu dear

kotak bulat said...

hehhe..xperasan..sorila..sibuk kebelakngan ni, tu yg result muet keluar pun. kb xpasan. hehehe

Azza Azman said...

tahniah.... azza pun band 3 lagi satu markah je band 4 bengang tak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.