iMBobo

belog tarzan gilak

Wednesday, February 29, 2012

BEN ASHAARI : BLOGLIST APRIL 2012

dah lama kan aku tak join segmen.. haha so bile abang ben dah buat segmen tukar2 bloglist ni aku terus join laju2 ( padahal lembap gile )


nape korang patut pilih blog aku untuk bloglist tu? errr entahlah. aku pun tak tau ape yang special yang aku nak tayang kat blog ni. hehe tapi kalau korang nak baca entry mengarut aku ni mehh la kita tukar2 link ye.

kalau ada yang berminat, just tinggalkan:
  • "ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?"
  • tinggalkan sekali link blog tau



Nota Mintak Pelempang : dah lama aku tak join segmen, so aku agak blurr :P 

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

34 sayang cik singe:

zulhilmi tempoyak said...

kemon...

promote u self.. :)

EYFAalias said...

kite nak tukar dengan awak leh? hukhukhukk ^^

suziesanji said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

Azzah said...

YA SAYA BERMINAT..skema gila eh..

jom tengok link..

iEnA eLiEnA said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://www.ienaeliena.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Link anda telah cik iena masukkn dlm blog list cik iena
(^_~)

NasZ said...

Anda Berminat Untuk Menukar Link Bersama Saya?

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

apisv2 said...

Ok, berminat tukar link dengan cik nurfaridah
http://www.apisv2.com

Mr. E'raz Fadli said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

NasZ said...

Ya. Saya Berminat Dengan Tawaran Anda.

Link anda telah dimasukkan ke dalam bloglist saya. boleh check nanti ye?

http://mohdnaser.blogspot.com

Pka Rahim said...

anda berminat utk menukar link bersama saya?

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

terima kasih :)

Nancy Poh said...

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

Link blog anda dah sy letak kat bloglist APRIL 2012
http://www.nancypoh.com

CikAnyss' :O said...

hello ;) ya ,saya berminat dgn tawaran anda ! anyeo ^_^ dah masukkan lam bloglist bgtaw k ;)

QmaRidh said...

Salam perkenalan, berminat Untuk menukar link bersama saya?

http://www.qesahqasehqmaridh.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

AiSyA LiEzA said...

ye saya brmint... dh masukkn link dlm blog

aisyalieza.blogspot.com thanks ye.. follow juga...

Jaja Sutera said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

nanieybarnieylurviey said...

da letak da!
slm kenal
jgn lupe letak link sy sbb sy berminat ngn tawaran itu
http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com

Cik Nur said...

ANDA BERMINAT UNTUK TUKAR LINK BERSAMA SAYA..?

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

..cik gugu.. said...

aku da mmg letak blog kau dlm bloglist aku . eclas ! haha .

Diyana Norman said...

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “ hehehe. Mekaseh! Nah link! http://luvmaxle.blogspot.com/

Diyana Norman said...

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “ hehehe. Mekaseh! Nah link! http://luvmaxle.blogspot.com/

Zamani said...

"YA, SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA"
http://zamani84.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Hans said...

semoga berjaya :-)

Bee Shaz wals said...

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “
link awak shaz dah masuk dalam bloglist april 2012
shaz follow awak sudah,follow shaz balik yea

Inas Syuhaidah said...

ya , saya berminat . dah masokkan .

sha my heart said...

tak faham segment ni perlukan apa sb tak join.

good luck =)

nadiyahashim said...

minat minat.. nak nak>> :) dah masukkan dah..

Arina Shamsul said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “ :)

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

done follow u :)

era kecik said...

blur ngan segmen neh ==' haha :D

Cik Nur said...

sy dah msukan link ni dlm list.. :)

biela bell said...

adoii..takde pulak bloglist mac, april, may and so on..tapi blog nie mmg already ada dalam bloglist..hak9

mama maman aka yana said...

slm...


'Anda berminat utk menukar link bersama saya..??'


http://mamayana10.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-2012.html

jika setuju.. blog anda akan ada dlm bloglist mama...;)

[sutera kasih] said...

selamat bersegmen hehe
sy pun lama xjoin segmen..busyyy

rais said...

ye saya brmint... dh masukkn link dlm blog
http://iejais2325.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Abhamz said...

assalam, sori lambat respon, dah letak link blog ni kat www.abhamz.com


tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.