iMBobo

belog tarzan gilak

Saturday, March 3, 2012

Hello Hello March, iloveyou!

Rasanya tak terlambat lagi kan aku nak cakap hello kat pakcikmakcik March ni? heee minggu ni aku agak kelam kabut. busy je manjang. kalau online pun kejap ada kejap takde. macam chipsmore lak :P

February pun dah blah. so March lak datang menyinggah. bulan march ni agak mencabar sebab banyak benda yang bakal aku mara mengadap ( ala kawad kaki ). Bulan ni aku kena kerja keras sikit sebab kalau boleh aku nak kumpul duit banyak2 untuk jadi supervisor Herbalife. so kena keluar modal sikit.

hee bulan ni jugak birthday abah aku. sayang gilos babeng kat abah aku. yelah kalau abah aku takde kompem aku takkan hidup senang lenang macam sekarang nih! ape ye hadiah yang aku nak beli? handphone boleh tak abah? #bajet2 macam abah baca

oyeahhhhh bulan march ni gak bulan yang sangat2 aku suka! sebab ape? hee sebab bulan ni genaplah 2tahun aku dengan pakcik Hariz bergedik manja.. wahhh lama gile. tak pernah aku stick dengan mana2 buayapreng selama macam ni. perghhh setia gile ( yeke (?) )

errr tapi kan..tapi kan.. ada jugak yang tak berapa best pasal bulan march nih. hmmm bulan ni keluar result STPM. huh rasa berketar-ketar lak.. haha berat badan aku pun turun sebab terlampau risau pasal benda alah ni. yelah weyh, ni pasal life aku yang akan datang. berdegup jantung den ni haaa.. dub dab dub dab~



haha otak aku pun dah start nak kejang. jap lagi jam la tu. ehh lupe lak hell-o March. okey bye :)

#googleaje


Nota Mintak Pelempang : Macam mana best pun bulan ni mesti ada yang pahitnya. so kena redha je. 


Kalau sudi silalah komen dan click Google +

23 sayang cik singe:

Azzah said...

hello march..:)

AiSyA LiEzA said...

bye feb.. welcme marcch ^^

EYFAalias said...

fuyoooo! dah dua tahun. lama tuuu. Semoga berkekalan ya. Nanti kahwin jangan lupa ajak aku. ehehee.

To abah, happy becoming birthday ya abah! hahahaha

..cik gugu.. said...

hello macik march .

faridah nazurah said...

@EYFAalias

mestilah ajak.. kau kan KAWAN BAIK aku

[sutera kasih] said...

cepatkan masa berlalu huhu..haishh sy pun rs mcm nk bisnes la..xdptla hdup nk harap gji or elaun or pama..huhu

aRa ❤ aFiq™ said...

smoga dapat jdi supervisor herbalife.. march, be good to us :)

faiz fakhirin said...

watever it is..kena terima jer apa yg akan berlaku in the next..

CekbOlat-bOlat said...

eh? akak amik stpm er? wakakaka -_-

faridah nazurah said...

@CekbOlat-bOlat

yes syg.. STPM

era kecik said...

hello mac,
hello kak,
hello sume orang!

erk, apa yang aku merepek neh =='

p/s: gud luck untuk result STPM ni. insya-ALLAH, akak boleh result yang terbaiiikkk punya! hehe.

Hafizin Jamil said...

bulan depan bulan aoril da..haha

biela bell said...

yeahh! herbalife team!!^^

good luck utk result stpm ;)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehehe buatla entry gabung2 mcm zuan.. :P

faridah nazurah said...

@Muhammad Saiazuan Norhalik

haha xreti la. mcm susah je.

Aizat Shafiq said...

Marching into March !

;)

Diyana Norman said...

good luck ur result hhe..

NOOR FATIN said...

mac.. sila baik dengan kitorang okay.. hik2~

semoga bulan mac lebih baik dari bulan februari :)

Hanih Borhan said...

Ok apa lose weight,haha...

Jangan putus2 doa ye :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

yeahh, hello MARCH! Hello dear!

faridah nazurah said...

@Hanih Borhan

bile dah kering bertambah kering

roziahojijie said...

perghh !! tolong jgn diingatkan pasal result rabu nie . Aku cuakkk :S
btw , gud luck prengg ! :)

YOUsoF said...

Selamat melangkah masuk ke bulan Mac... (tak terlambat lagi kan) ;D


Selamat hari jadi untuk abah kau.. Semoga terus sihat.. Hadiah takyah memahal sangat, asalkan dia suka dan gunakan benda tu ok la kan..

Buayapreng² jugak, batasan kena jaga.. Dari hati hingga ke hujung jari. (nasihat je, untuk diri sendiri jugak)

;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.