iMBobo

belog tarzan gilak

Monday, February 13, 2012

Excited nak kahwin dah...

* xperlukan sumber sebab ni memang gambar kawen abg sedara aku

huhu mood untuk berkahwin mula menyerang kembali. yelah dulu pung aku ada gak gatal2 cakap nak kawen kat entry yang >INI

heee actually perasaan gatal nak berkawen ni datang masa aku dok sibuk-sibuk ikut kak Ross(Herbalife) pegi survey baju untuk perkahwinan dia nanti.. serious aku memang suka sangat tengok wedding dress! auuuwwww tak sabar you~

mulanya kak Ross dengan kak Fiza(Herbalife) just ajak aku pegi jalan2 makan angin jap. dah tu kak Ross lak tibe-tibe ajak masuk kedai kawen.. fuhh aku pun ape lagi, suka la weyh.. rambang mata tengok baju2 kat dalam kedai tu.. banyak yang cantik2. sementara owner kedai pengantin tu layan pelanggan dia, kitaorang dok belek2 la baju dengan buku2 perkahwinan.. haha yang lawaknya aku ni lebih excited memilih daripada kak Ross padahal dia yang nak kawen. hehe :P

aku suka pilihan kak Ross, dia nak baju yang xterlampau crowded dan dia nak gunakan tema warna orange dan silver.. fuhh korang boleh bayangkan tak betapa bersinar2 dan grandnya perkahwinan dia nanti? alahai~ jeles jap!

gatal sangat ke aku ni? errr aku takdelah gatal gila nak mampus ke hape! tapi aku sangat2 teringin nak merasa dok atas pelamin bersama yang tersayang..auuwww auwww jiwang gile! hahaha hampeh sungguh!

Hariz Hadi oi, please be mine forever ye sayang?

Nota Mintak Pelempang : Biasalah kan, tengah darah manis. tu yang tak sabar noo nak kawen. kahkahkah 


Kalau sudi silalah komen dan click Google +

27 sayang cik singe:

EYFAalias said...

tunggu lah sayang, abang hariz tengah kumpul duit ni! sayang boleh kan tunggu abang hariz? ahhahaahhaa :P

KhaiZa said...

cantiknya pelamin. sib baik dah kawin.. hihihi

..cik gugu.. said...

gatai !

♥fatenn meera♥ said...

saya pon excited nak kahwin..
tengok orang kahwin mcm kita lak nak kahwin..

Cik Asma BLuppy said...

kawen awal mmg best kan... haha

gatal jgk! hehe

Princess Feyqa said...

tula fiqa pon xsbr nk kawen umr da 21, target nk 22 :P hehe

Hans said...

hahahaha
betul2
darah manis memang semua nak kahwin lah


P/S : Tolong Bantu Hans Menang iPad 2 ->

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

Pendamba Mawar said...

hahaha..:P macam2 la...

Ain Dzaya said...

lepas nie buley la..slow2 buat planner dgn hariz hadi...wuwuwu

psstt...janji ALLAH untuk orang bakal berkahwin ♥

sha my heart said...

biasa la.. bila nampak org kahwin terutamanya orang terdekat kita, kita pun rasa nak kahwin jgk kan? =)

Muaz Faris said...

bagus la kahwin, lagi cepat lagi puas!!?

faridah nazurah said...

@Muaz Faris

haha puas? yelah..haha

Munnafendy said...

hahahaha sesekali nak menggatal nak kawin..semua orang pun ada naluri macam ni =)

[sutera kasih] said...

normal la tu dear..setiap gadis impikan bnda yg sama..nk kawen jgk hihi

biela bell said...

hahaha..sume orang mempunyai perasaan yg sama..iaitu nak kawenn!! nak pakai baju kahwin..haha..cuma seru je tak smpai lagi.. :)

Ezad Skytech said...

hee....cepat2 la kawen...haha :D

sergeant keroro said...

ni memang dah kena kawen ni, hehe XD

semutsengal said...

zzzzz..


mengantuk baca entri kawin kau ni.


LALALALALALLALALA

faiz fakhirin said...

Cik Murai kita bila lagi?

eVa said...

haha smua perempuan mmg excited nak kawen.. normal tu.. hehe

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

huhu sabor2..tgu bf kamu cukup duit dlu.. huhu

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

huhu sabor2..tgu bf kamu cukup duit dlu.. huhu

suzie rahman said...

merah ros pelamin nyer.sy pon rs nk kawen r.hihi

msredcheesecake said...

Ngada tak saba nak kawen..... Dulu akak pun tak saba nak kawen... Hee....

era kecik said...

akhirnya .. akak nak kawen.. heeee~ sabo lar kakakku cayunk , bf akak ngah kumpul duet tur .. :D

Affan Ruslan said...

hahahaha. lawak pulak. ingatkan nak kawen sbb apa, rupanya sbb nak pakai baju pengantin hehee.
Ada jodoh nanti kawen cepat2 ye. hehe

ps: jemput join lucky draw mudah di blog saya ye :D

CekbOlat-bOlat said...

aiyakk.. khwin jom? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.