iMBobo

belog tarzan gilak

Wednesday, March 7, 2012

Cara Semak Keputusan STPM | Keputusan diumumkan 7 Mac


fuhhh fuhhh esok keputusan STPM keluar lah weyh.. gile takut! sebelum ni ntah manusia mana la dok heboh-heboh cakap result STPM ni nak keluar 26 Feb la.. itu la.. ini laa.. haih aku cuak gile bile dorang dok heboh2. yelah mana taknya kita macam tertanya-tanya lak bile la benda alah tu nak keluar kan. haa sekali 7 Mac 2011 ni baru la confirm keluar result yang setelah sekian lama aku tunggu ni haaaa


takut? haha kompem la aku takut.. terketar-ketar aku rasa dalam badan ni. heee tapi yang bestnya esok aku tak keje. oyeeeeahhh cuti!! MERDEKA!

Selain amik keputusan STPM kat sekolah, result korang leh gak korang semak dengan mengunakan khidmat SMS dan online je. heee dunia dah canggih maaa.. segalanya hujung jari, janji korang ada kredit atau line internet nak check .

Cara Semak Keputusan STPM secara SMS :
Taip STPM Result (no kad pengenalan) dan hantar ke 15888. 

ATAU

Cara Semak Keputusan STPM secara online :
Klik SINI dan masukkan no kad pengenalan. Semakan secara online boleh dibuat tepat 12 tengah hari 7 Mac.

heee cuak tak sesape yang STPM tu? okeylah aku nak chow. mau beradu. kang jadi mata panda lak esok :P


Nota Mintak Pelempang : aku taknak korang lempang aku, tapi doakan aku ye 


Kalau sudi silalah komen dan click Google +

11 sayang cik singe:

najibah('; said...

semoga mendapat keputusan yang cemerlang nya . InsyaAllah amin :)

CekbOlat-bOlat said...

fuhhh.. fuhhhh ! smoga brjaya !

iEnA eLiEnA said...

blogwalking..
hihi sorry..cik iena bru nk blogwalking slps join segmen april bloglist ben ashaari..
lately bz sket..
okies cik iena follow kamu yer..
jgn luper follow blog cik iena sekali yer

http://www.ienaeliena.com/

Ezad Skytech said...

semoga dapat result yg best ye..:D

ciksukaberangan said...

gudluck :D :D

Hanie Dew said...

errr...hari ni la kan.

..cik gugu.. said...

hoho pe cer result ? ary la an kuar ?

Hanie Dew said...

aku baca newspaper tadi ramai boys dpt result cemerlang eh.

semutsengal said...

hai akak espiem,

[sutera kasih] said...

my lil sis, so cmna result?

Jue said...

pe cer beb..dah 8th mac ni hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.