iMBobo

belog tarzan gilak

Monday, March 5, 2012

Serious Sengal | Ada Lembu Nak Jaga ( Move Like Jagger Parody )

Bosan gile kan bila dah masuk hari Isnin? yelah, dah best-best goyang kaki sabtu ahad tibe je hari isnin nak kena keje la, sekolah la dan bla bla bla! huh tak suka sungguh! heee tapi semperna hari isnin yang sangat2 membosankan, meh meh kita menyengalkan otak dengan tengok video yang super duper sengal ni haaa..

Lembu Nak Jaga ( Move Like Jagger Parody )

Lirik:



Inilah hidup
Ku di kampung
Hatiku murung
Ku di kongkong
Tiap hari ku, ku kata okay
Tapi dah takdir

Isteri ku control
Ku tak tahan
Asyik kena troll
Kena bahan
Badan berpeluh
Ego ku teguh
Ku takkan runtuh

And it goes like this

Hari-hari kau 
Nak paksa
Tak ingat ke kau
Yang ku ada
Lembu nak jaga.
I got lembu nak jaga.
I got lembu moo moo moo nak jaga

Kau pushy sangat kenapa
Kau kena ingat aku ada
Lembu nak jaga.
I got lembu nak jaga.
I got lembu moo moo moo nak jaga

Kau bangun lambat
Suka hati
Aku merempat
Kau nak maki
Aku tak tahan
Dengan kau perempuan
Gila meghoyan

Sudah lah Senah
Ku dah penat
Ku balik rumah
Ku nak rehat
Jangan kau angin
Baik kau salin
Aku nak main

And it goes like this

Hari-hari kau 
Nak paksa
Tak ingat ke kau
Yang ku ada
Lembu nak jaga.
I got lembu nak jaga.
I got lembu moo moo moo nak jaga

Kau pushy sangat kenapa
Kau kena ingat aku ada
Lembu nak jaga.
I got lembu nak jaga.
I got lembu moo moo moo nak jaga

Aku mahu
Hidupku senang
Gelang baru
Kilat gila baq hang (habaq hang)
Itulah ganjaran
Ku pasti tak tahan
Gerenti senyuman

Hai bang Samad
Kau dengar sini
Kau nak p*nt*t
Kau dengar cakap bini
Itulah ganjaran
Kau pasti tak tahan
Gerenti senyuman

Hari-hari kau 
Nak paksa
Tak ingat ke kau
Yang ku ada
Lembu nak jaga.
I got lembu nak jaga.
I got lembu moo moo moo nak jaga

Kau pushy sangat kenapa
Kau kena ingat aku ada
Lembu nak jaga.
I got lembu nak jaga.

I got lembu moo moo moo nak jaga 


haha pastikan korang tengok sampai habis tau. sebab kompem korang akan tergelak tengok kesengalan video nih!


Nota Mintak Pelempang : Otak aku yang blurr ni akan jadi segar bila tengok video merepek macam ni. 


Kalau sudi silalah komen dan click Google +

26 sayang cik singe:

msredcheesecake said...

mmg sengal... hhee

semutsengal said...

serius takleh blah. nasib baik style

Gen2Merah said...

hehehehe... nice vid...

Sungguh ceria d permulaan Isnin ini...

EYFAalias said...

aku tengok video ni aku rasa menyampah. tak rasa kelaka pn. ntah kenapa aku xsuka aku pn xtau. huhuhu

..cik gugu.. said...

geleng pale aku tgk vid ney dlu .. sengal nk mati ~

Afiqah Nabilah said...

hahaha,memang pernah dengar..memang kreatif..tapi die ade tunjuk F*** la.hehehe. :D

jom baca,komenla kalau sudi. >>

http://thecreativecraft.blogspot.com/2012/03/chocolate-and-coklat.html

faiz fakhirin said...

hahahahahahahahaa....gila punya kepala...ni sengal tahap trollll...hahahhaa

[sutera kasih] said...

hehe kelakarnyaaaa..ada2 jak video tu :P

lembu nak jagaaaa hehe

Ezad Skytech said...

haha...den tak boleh dgr lagu ni dan lagu ori Move Like Jagger...mesti akan dgr "move like jagger" tu..ada lembu nak jaga...haha...pengaruh negatif lagu ni..haha~

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

so talented~

biela bell said...

Aku tak bleh tgk vid.huaa~

sha my heart said...

tengok lirik pun dah rasa lawak. haha~

ABU said...

Klip ni mmg lawak.. Dah tengok ari tu hahaha
Ada lembu nak jaga ada lembu nak jaga..

Diyana Norman said...

tgk dah muahaha.. xleh blah...

YOUsoF said...

LOL.. Ada style lah!

Aku sama macam Ezad. Contoh macam lagu I'm sexy and I know it punya parody.. Kuat jugak video parody macam ni kan.. heheh

nuyui a.k.a miss YUI said...

agak sengal la..hihi.

Arina Shamsul said...

hihihi..memang sengal

Hafizin Jamil said...

lelaki tu muka nampak otai..tapi sengal..haha

Mishter Izwän said...

kesenganlan melanda, awek tuh mcm nk tak nak je pegang lembut tuh, tp awek tuh cute . hahaha

EyqaLuvender said...

adoi!
saket perut gelak time maghrib ni...hahaha

EyqaLuvender said...

adoi!
saket perut gelak time maghrib ni...hahaha

haffizmohdnoor said...

video ni memang sengals HAHAHA.. tak sangka awak pun layan~~~ :)

Ain Dzaya said...

sakit perut la weyh layan video sengal nie..hahaha
ada lembu nak jaga..wowowowo..


Inilah jawapan sebenarnya ain tak hupdate belog selama 2 minggu.(entry bergambar).

Hanie Dew said...

aku suka gak layan parody parody kat youtube nak release kan temsion dan keboringan

Jue said...

serius tiap kali dgr lagu ni aku asyik terlagukan lembu nak jaga instead of move like a jagger haha

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

ini sengal..heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.