iMBobo

belog tarzan gilak

Sunday, March 11, 2012

Eh Eh dah 2 tahun la!!!

hee ape yang dah 2 tahun eh? blog cikai ni ke? errr takdelah! blog aku ni takde sampai setahun pun lagi. tapi ape yang dah 2 tahun tu eh? hurrmm meh kita pikir sama-sama ye :P
jeng..jeng..jeng
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
teeeetttttttttttt masa dah tamat!

haha actually aku dengan si gemok comel aku dah 2 tahun bergedik manja lah! haha pastikan tong sampah ada dekat korang tau. aku nak buat entry ala ala gedik puaka nih!

semalam aku dengan hariz just jumpe macam biasa. makan, tengok wayang, makan, shopping, makan dan jalan tanpa arah tuju je. errr banyak makan ke? haha sebab tu lah kitaorang ni gemok banyak lemak!

hurmm semalam kitaorang saje je marathon movie. bosan sangat.haha buat kali keduanya aku tengok movie This Means WAr.. haha even dah tengok sebelum ni aku tetap buat2 macam tak pernah tengok. kahkahkah takleh blah! lepas tu tengok lak The Woman In Black. ciss macam haremm serious aku terkejut-kejut! yang takleh blahnya lelaki depan kitaorang tu asyik terkejut2 sambil henyak2 seat. haha memang feel betul dia tengok cite hantu.

semperna anniversary ni si gemok aku just belikan aku perfume body shop yang boleh buat korang stimm gitu.. boipreng aku ni tak kaya nak beli yang mahal2. tapi kan, tapi kan, dia cakap next month dia nak belikan aku cincin emas! oyeahh sayang gile kat kau wahai si gemok boroi

kesian dia, handphone dia lak hilang kat dalam toilet. itulah lain kali kalau nak beyak ke takyah la keluarkan segala barang dalam poket. hee nasib baik wallet dia kat aku. ntah manusia durjana mana la yang amik kan. boleh lak manusia tu siap off phone tu. alahai kureng asam sungguh! tapi padan muka kau wahai manusia durjana sebab si gemok aku dah siap buat phone lock! weeeekkkk :P

sepanjang 2 tahun aku dengan dia, macam2 perasaan aku dapat rasa. hehe kang kalau aku cakap kompem meleret entry gedik puaka aku nih! tapi senang cakap dialah satu-satunya lelaki yang aku leh stay lama-lama. kalau masa dulu2? huh takkan dapat la.. kenapa? sebab aku cepat bosan! tapi dengan si gemok comel ni aku tak bosan sebab kitaorang aku jumpe bile dah betul-betul rindu.. hahaha


alahai, tangan aku dah lenguh nak menaip la. kbye :)

Nota Mintak Pelempang : Kadang-kadang cinta itu madu, dan kadang-kadang jugak cintak tu boleh jadi racun untuk masalah mental


Kalau sudi silalah komen dan click Google +

12 sayang cik singe:

..cik gugu.. said...

boleh tahan gedik la entry kau ni .. hahaha .

Rina Supian said...

Semoga berkekalan. Jemput dtg blog :)

shiema sufian said...

semoga berbahagia ye (:

era kecik said...

fuh! cincin mas tu~ hehe ;)

ololo.. suwiiitnyee kak neh. hehe.

EYFAalias said...

amboi. cincin emas weh? dia nak malamar kau ke apa? huhuhu. bestnyewwwww

[sutera kasih] said...

alululu comelnya..sy pulak eksaited baca hahaha suka2 :)

smga hubungan korg berkekalan hgga ke syurga yaa :)

Ezad Skytech said...

nasib baik da ready baldi awal2...hee..gurau2..

HAHA...tgk cerita seram kat panggung wayang mmg best lagi2 kalau dgr org menjerit2...haha...kalau den la dgr laki jerit2..den gelak2 je...HAHA...

msredcheesecake said...

hepi anibeseri dear... muka mesti berseri senyum sampai telinga dapat hadiah....hheee

miss wanie said...

semoga berbahagia di samping tercinta & tersayang :D
amin ya rabbal alamin :D

singgah lah di blog wanie :D

AzRiey said...

haha cute la korang.
btw semoga hepy2 selalu yer

Mysara Ab Rahman said...

wah..hepy anniversary lah ye...:)
2 thn satu tmpoh yg agak lme gk tu...

Hanie Dew said...

nasib baik aku tak muntah. gedix yg bole tahan lagi ni. hahahha.

perfume bpdu shop pun wangi ape. apa beza yg mhal dan murah. sama sama wangi kan.

happy 2nd anniversary. semoga hubungan korang sampai ke jinjang pelamin. nnt da sampai aku wish lain plak.

mmg padan muka org yg ambik tu xdpt guna pung hengpong tu. hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.