iMBobo

belog tarzan gilak

Tuesday, March 27, 2012

Laptop ohh Laptop kenapa engkau ROSAK!

hee sape perasan yang minggu lepas aku just update 2 entry je? mesti takde punyee yang perasan. haha tapi aku nak bagitau jugak.. nak jugak.. nak jugak.. 

sumber: google


actually aku kurang bernafsu nak menghupdate entry sebab LAPTOP KESAYANGAN AKU ROSAK! shit donkey monkey betul! haha sekarang ni aku terpaksa guna laptop lama yang super duper lembab dan besar gedabak ni haaa.. 

hehe tapi, laptop lama ni lembab pun pasal aku gak. RAM dah penuh. malas nak pergi service. yolah sekarang kan dah ada laptop baru. so habis madu sepah dibuang lerrr :P

padan muka aku! haha yelah padan muka sebab laptop kesayangan aku terpaksa dihantar ke ACER. sebab windows dah coruppted dan hardisk pun rosak. ni semua sebab adik dan akak aku suka pinjam2 laptop aku la tu. dah tu selalu gedik-gedik online atas katil. bila dah rosak masing-masing buat muka sardin je. haih kang ada gak yg makan guna tiub nih!

haha tapi nasib baik takat kena rm80 je. kalau kena lebih-lebih tu aku gadai je laptop tu. lagi senang. betul idok?

Nota Mintak Pelempang : dah berapa hari ye laptop aku kat ACER? errr rasanya dah nak dekat 3 minggu. lama gile siot! rindu~~~

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

20 sayang cik singe:

Ezad Skytech said...

laptop den ni pun kadang2 buat hal...biasa la...da 3 tahun...mcm2 hal la...mmg buat mood spoiled je nak update...HAHA...

Cik Nur said...

dia suruh ganti laptop baru lah tu...kekekekek

Hanie Dew said...

tu la. ada yang baru yang lama jangan dilupa. aku rasa laptop besar tu yang rosakkan laptop baru ko sbb dia kicik ati. cecube bayangkan.

3 minggu beb. lama tuuuuu...

biela bell said...

3 minggu tu.lamaaa..hoho
Ha'ah.nk bisnes herblife.ngeh3x

aimaniman said...

akak nak kata kesian kat akak gak sebab problem sama, la ni akak guna NB yg super comel ni, nak update kena besarkan font,.. isshh bilalah laptop nak sembuh,..

wahida said...

beli baru jer...senang citer...ahaks...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

aloo ciannye dia.. bli ipad le..heheee

hyz said...

dia nak rehat jugak kot 24jam guna. heheh

eVa said...

patulah lama tak update.. laptop masok hosp hehehe.. mcm sy gak nak dekat smggu tak update lama betul tggu laptop nak siap.. hehe.. haa skrg ni rajin2 update ek hee

EYFAalias said...

ala beli baru je beb. cewahh! hahaha. nak pinjam lappy aku?

msredcheesecake said...

Sumpah tak pasan update 2 kali jer ..... Har har....

Update pakai handphone ler....

APAN said...

lama gak nak tunggu siap tuh...entah2 ada lagi ke tak la tu...entah2.haha...

faridah nazurah said...

@APAN

Haha kalau takde aku bakar je kilang ACER tu. sonang cite

cinta siswi said...

hahaha.. sbar2..sabar2.. siswi buat cmtu gk kt laptop abg..hahah..skrg ade laptop sdiri kemain lg jage..hihi

yad'z said...

ooo.. same lah.. latop saye pon dah semput2 dah ni mintak servis.. ngeee~

hope latop kamu cepat sembuh.. ^^

[sutera kasih] said...

wiwiwiwitt..sorry x perasan sebab sy pun busy gak hehe..fuhhh2 je ni curi masa BW hihi

Bobo said...

angkat baru jelah.. lepas dah angkat tu letak lah balik hehehehehe

chemay said...

chemay dulu suke sangat on9 atas atil tanpa alas ape2.
last2 rosak hard drive.
tak pepasal hilang semua benda
T___T

aRa ❤ aFiq™ said...

beli baru la zura.. murah jew pun laptop skunk.. hahaha.. kumpul wet iklan tu :P

ieyza afieyna said...

tak siap ag ke laptop ? hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.