iMBobo

belog tarzan gilak

Monday, April 16, 2012

Antara Pizza Hut Delivery (PHD) dengan BBQ

fuhhh semalam tidur bibir tersenyum sebab perut kenyang. yelah, semalam mama aku buat kenduri doa selamat kat rumah untuk akak dan nenek aku. fuhh banyak sungguh aku melantak. nasi, pulut, rendang ayam, telur dadar, jelantah,  bla bla dan bla.. banyak lagi sebenarnya. kang terkejut beruks pulak korang kang :P

hurrmm, harini aku pun tidur tersenyum gak. mana taknya, pagi tadi aku makan nasi dengan ayam panggang.. petang tu pulak mama aku masak bee hoon goreng.. dan untuk malam pulak? haaa cuba teka.

and yes.malam tu aku order je PIZZA! terliur lak tengok kertas promosi yang PHD ni dok hantar kat rumah aku. asyik-asyik aku godek kertas tu. nampak sedap semacam je. tu yang jadi teringin padahal haritu bos aku baru belanja makan pizza gak. hish! nafsu makan tahap naga.

Pizza Hut Delivery memang best! kejap je aku tunggu. tak sampai 30 minit dah sampai. 
Nahh amik kau! banyak gile. ni buat taik gigi pun tak lepas :P

Garlic butter flatbread yang buat aku cair sambil mencelup dengan sup yang tengah HOT!

Beef and Mushroom. Ada pepperoni, daging hancur, cendawan dan bawang. 


Yang ni memang febret aku! kalau kat Pizza Hut biasa Super Supreme. tapi bile kat Pizza Hut Delivery jadi The Supremo. topping dia macam-macam hado..


Ni pulak Waikiki Chicken. sesuai untuk budak-budak sebab just ada kombinasi ayam dengan nenas je. simple tapi sedap.


alang-alang dah order pizza tu, baik la order sekali benda lain sedap2 belaka kan? haaa mestilah! barulah terangkat. 



MixBites Fortune Chest ni memang best! ada ayam panggang, tempura, salsa wingstreet dan criss cut fries. rasa macam nak order lagi, tapi malu le pulok!

hurmm actually ada lagi yang aku order. tapi malas nak tunjuk semua. haha sebenarnya malas nak upload gambar sebanyak-banyak mungkin. M.A.L.A.S!

tapi kan, tapi kan.. masa aku dengan family tengah bergumbira membaham, si gemok comel aku dengan bongkaknya menghantar gambar-gambar yang buat aku meleleh-leleh air liur kat Whatsapp. haaa jangan lak korang fikir dia hantar gambar bogel lak tau. NO NO NO! tapi, gambar dia tengah buat BBQ! alahai.. sedapnya.



kureng asam sungguh si gemok comel aku ni. mengigit jari aku pandang gambar-gambar yang dia send tadi. banyak tapi kang kalau upload meleleh lak air liur korang. hehe masa aku tengah menaip ni pun tertelan-telan air liuq aku. wahhhh lapar balik!


haa kalau korang pun terhengen nak melantak pizza versi Pizza Hut Delivery (PHD) ni, korang pegi je kat laman web PHD.


Gendang gendut tali kecapi,
Kenyang perut suka hati.




Nota Mintak Pelempang : Walaupun aku ni spesis yang melantak je lebih, tapi badan aku tetap slim gitu.. ala buncit sikit tu adat la kan?  :P


Published with Blogger-droid v2.0.4

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

12 sayang cik singe:

susulemakmanis said...

grrrr..lapar.......serius terliur!hehe.btw,dah follow u dear

ezyra daniel said...

waaa pizz!!!zyra ske mkn pizza!!nk skit leh?hehhe

Ezad Skytech said...

arghh..masuk sini penuh dgn gambar makanna pulak..lapar...haha~

[sutera kasih] said...

bestnya mkn byk tp slim..tu zmn sis dulu, mkn byk tp menten slim..tp sejak umur dh meningkat, xdpt dh mkn byk konfem gemuk uwaaaaaaaaa

shiema sufian said...

Sedapnyaaaaa, dah lama tak makan pizza (:

Zul Fattah said...

lol.. aku pulak yg meleleh air liur.. arghh tidak... bajet xde..

Cik Nur said...

terliurnyerr..!

Hanie Dew said...

cik singe cik singe kuat nya ko makan. simpan kat mana sume sume tu kalo ko menten slim melim. bela ke ape. haahhaha << gurau tau.tau.

ko kejam upload pix makanan belambak. ja'at!

bbq..perrgghhh..

statement last yang memang tak bleh blah. blah la..elleehhh...

Yumida said...

sedap pizza tu..lama dh x mkn..klo kedai pizza tu ade berdekatan langkah indahnya...

bbq pon bez...ade aroma yummy!

aRa ❤ aFiq™ said...

byk gile order.. dasat tol.. bak sini cket.. lama xmkan pizza.. hehe

Bobo said...

ade daging? nak sikiiiiiitttt...

..cik gugu.. said...

siot ah kau .. kebuloq aku !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.