iMBobo

belog tarzan gilak

Wednesday, April 18, 2012

Serious Sengal | The One That Got Away - Katy Perry (Versi Bangkok)

Okey, otak agak blurr buat masa ni. bukan apa, banyak sangat benda yang aku nak kena uruskan sekarang ni. otak memang tengah agak serabut. so bila time tengah otak mereng ni, lebih baik aku merengkan lagi kepala otak ni dengan video yang boleh buatkan aku tergelak terbahak-bahak :P



Selalunya korang just tengok video clip lagu The one that got away yang katy perry berlakon kan? pernah tak korang tengok video clip lagu ni versi Bangkok punya? tak pernah? alaaaa kesiaannnnnn.....

The One That Got Away Bangkok Version

Lirik Lagu The One That Got Away



Summer after high school when we first met
We make out in your Mustang to Radiohead
And on my 18th Birthday
We got matching tattoos
Used to steal your parents’ liquor
And climb to the roof
Talk about our future
like we had a clue
Never plan that one day
I’d be losing you
And in another life
I would be your girl
We keep full of promises
Be us against the world
And in another life
I would make you stay
So I don’t have to say
You were the one that got away
The one that got away
I was June and you were my Johnny Cash
Never one we got the other we made a pact
Sometimes when I miss you
I put those records on
Someone said you had your tattoo removed
Saw you downtown singing the Blues
Its time to face the music
I’m no longer your muse
And in another life
I would be your girl
We keep full of promises
Be us against the world
And in another life
I would make you stay
So I don’t have to say
You were the one that got away
The one that got away
The o-o-o-o-o-one [x3]
The one that got away
[Bridge:]
All these money can’t buy me a time machine (Nooooo)
Can’t replace you with a million rings (Nooooo)
I shoulda told you what you meant to me (Woooooow)
Cause now I pay the price
And in another life
I would be your girl
We keep full of promises
Be us against the world
And in another life
I would make you stay
So I don’t have to say
You were the one that got away
The one that got away
The o-o-o-o-o-one [x3]
And in another life
I would make you stay
So I don’t have to say
You were the one that got away
The one that got away

seriously video klip versi Bangkok ni memang superb kelakar. aku kalau tengah tension kat tempat kerja, aku selalu gak bukak video ni. kelakar gila. kompem terbahak-bahak aku tengok. sampaikan bos aku pun heran dengan aku..kahkahkah 

mereng gile video klip lagu The one that got away yang dorang buat nih. memang sengal, kelakar dan superb !!! Pastikan korang tengok sampai habis. haha

Nak tau ape yang best lagi? nahh klik >SINI<
Nota Mintak Pelempang : Sengal gile kan orang Thailand nih. tapi aku salute gile la sebab kreatif gile sampaikan video yang sepatutnya sedih boleh jadi kelakar gile.


Kalau sudi silalah komen dan click Google +

13 sayang cik singe:

Tinta Lana said...

Salam dik ida..

Ya Allah,kelakar habes,hahahahh, yg tak boleh blah, tetiba nyanyi lagu whitney houston last2 tu, memang ada yg kena pelempang ngan akak nanti,hahahah

Ezad Skytech said...

hahaha..serius mmg tak boleh blah la video ni..kah3~

> yg part last tu asal tetiba lagu tu..haha~

Yumida said...

haha...mmg lawak sengal...

BP Boy said...

hahaha lawak la org siam ni!!!
pes taim tgk.. hehe kasihani diriku

aRa ❤ aFiq™ said...

haha.. sengal gile video ni.. yg part laki tu excident tu pmpuan tu jdik hntu ka ttbe muncul.. hahah

girl with NO title said...

yg jdi kty perry tu llki kn -..-'

Puan Kutu said...

bb tgh senak.tak dpt nak guling2 ketawa nmpknya.haha..

Yumida said...

layan lg kali ke-2 kali ni ajak member

Edy Fee said...

takleh blah betul.hahahaha dah la hodoh.hehehe
last2 tetiba lagu lain.kahkahkahkah lawak gle

Ini Kisah Tia said...

hahahaaa .. dah tengok .. memang lawak :)

[sutera kasih] said...

nti tgk yeaa, kt ofis xdpt tgk hehe

Amira Anorah said...

hahah..siot giler..dah lah hodoh..macam muka lelaki jee :3
tak boleh bla last last nyanyi lagu whitney houston xD

chemay said...

ohsem + geli tengok muka pelakon2 dalam bidio klip tuuu
hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.