iMBobo

belog tarzan gilak

Thursday, April 5, 2012

First time BE dari Nuffnang menempek kat blog

Ohh hai...
Senangnya dalam hati...
Bila dapat BE..
income masyukk hari-hari..
boleh goyang kaki.

haha buat muka bangga jap. waaa buat pertama kalinya Nuffnang bagi aku BE. kembang semangkuk aku rasa bile aku check Earning tibe je ada Buffered Earning. Alhamdulillah..


Alhamdulillah.. merasa jugak aku BE yang blogger-blogger lain dok canangkan selama ni. haha dah setahun aku berblogging baru dapat merasa BE menempek dalam blog. Lama tu weyh.. Blogger lain dah berpuluh-puluh BE dorang dapat. tapi aku? baru sekali je

Nak tanye ni kat korang-korang yang dah selalu dapat BE.. macam mana kiraan earning bagi BE ni?  ( maaf, tatabahasa aku agak kelam kabut )

Nota Mintak Pelempang : Pakcik Nuffnang.. ohh pakcik Nuffnang.. terima kasih daun keladi ye.. lain kali bagi la BE lagi

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

19 sayang cik singe:

aRa ❤ aFiq™ said...

wuhuuu best nye dapat BE.. suh nuffnang bg kt ara pulak :D

Amirah Jafri said...

Hehehehe suka yeeeeee :) congrats2

Tyntha Lana said...

Tahniah dik dpt BE, hehe.

Dik ida, iklan kecik2 kt atas tu pun under nuffnang gak ea?churp2?

Macamana ea nak pasang? setakat ni, ada dpt income ke dri iklan2 tu?

Akak cuma tau pasang nuffng je,huhuhu

EYFAalias said...

fuyoo fuyooooo :D

CekbOlat-bOlat said...

bolat tak prnah dpat pu.. sebab tak tempek ape2.. wakakakaa

Cik Asma BLuppy said...

tahniah..:)

IEQAH said...

ieqah pun tak tw laa mcmnee nuffnangss ni bagi..ikott sukaa seronok dia jee :)

Ezad Skytech said...

tahniah2...untung dpt BE...Nuffnang da kedekut dgn den skrg ni..HAHA~

Ini Kisah Tia said...

waa , seronok! tak tau lak akak cane cara kirenya . tp kalau dpt BE trafik kasi tinggi la . lagi banyak masyuk.. hehe

Bobo said...

bila da dpt BE, pulun la tarik trafik, cpt sikit BE naik..silap2 lepas habis satu die tambah lg satu :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

huhuhu.. tahniah k.. dulu ak selalu gak nengok nuffnang ak.. tp skrg ni, lantak p la.. hahaha

APAN said...

tahniah la...merasa gak akhirnya :)

saya_arief said...

tahniah.
:)

saya said...

awak,kite pun samelah.tak paham lah be tu ape ea?please tulis rply kat shoutbox saye gok boleh?

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Tahniah dan teruskan berblogging. Semoga memperoleh sesuatu yg bermanfaat darinya..:-)

Oil and Gas Blog

fathi putera said...

Nak tanya.. trafik sehari berapa?

Jom Vote saya.. http://goo.gl/W8KMB

Imddin Ahmad said...

Banyaknya... Boleh belanja makan lepas ni.. :D

lisa said...

sebenarnya BE tu apa?
kuno sebab tak pernah tahu pasal BE tp ramai blogger pakai -_-'

[sutera kasih] said...

wahh bestya dpt BE..blog sis xdpt2 lg taun ni, kira plg teruk la prestasi blog taun ni :(


kalo dh ada BE tu, kena usaha lebih tu supaya tggi trafik sbb BE tu bergantung dgn trafik & klik jgk kot..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.