iMBobo

belog tarzan gilak

Saturday, April 28, 2012

KEYWORD MINTAK PELEMPANG | Dapat tingkatan 6 tidak dapat UPU. Betul ke?

ohhh hoooo hoiiiii (ala-ala M.Daud Kilau)... otak aku makin lama makin blurr. so aku nak taip laju-laju entry ni supaya tahap kemarahan sampai ke lulur hati korang jugak ye.

hehe korang pernah tak dapat keyword yang memang gile hampeh? tak pernah? ohh okey la tu. haha ntah ape la nasib blog aku ni asyik dapat keyword yang seriously memang mintak pelempang seliang :P

actually ni keyword semalam yang menyinggah kejap kat blog aku;
*klik untuk lebih besar kedabak

Keyword: dapat tingkatan 6 tidak dapat upu betul ke
okey, bagi aku si pencari keyword ni dah membuatkan darah aku naik sekejap. sape cakap budak yang dapat tingkatan 6 ni tak dapat masuk mana2 Universiti? contohnya macam aku, even aku masuk tingkatan 6, aku still ditawarkan masuk ke UITM dan Politeknik. so sape cakap budak form 6 ni cheee class? heh lagi satu, kawan2 aku dulu yg dah daftar form 6 tetap dapat jugak tawaran Matrix. so betul ke budak-budak form 6 ni budak buangan dari U? jawapannya TAK! #terlebih emosi :P

haaa ada lagi.. ada lagi.. ada lagi keyword yang memang mintak nak kena cabai (cili). ni keyword harini;
* klik untuk besarkan

Keyword: Hisap t***k
cehh sampai gitu sekali kan si pencari keyword ni. sanggap benar ke? heran lak aku dengan manusia macam ni. kalau dah tak tahan sangat, baik la pergi cari pasangan tu then ajak g pejabat kadi. terus kawen.. haaa nanti takde la nak cari keyword pelik2 lagi kan. hishh acanno la Malaysia nak maju kalau pemikiran rakyatnya tak maju2 ? #errr takde kena mengena

hehe actually aku agak terkejut dengan keyword2 macam ni. pelik. susah sangat ke nak guna Google tu utk cari benda yang berfaedah?

Nota Mintak Pelempang : memang terkejut sangat bile tengok keyword harini. sedih pun ada. aku ada buat entry lucah ke? haih~

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

18 sayang cik singe:

EYFAalias said...

lucah weh keyword kau. ahhaha

Mysara Ab Rahman said...

pasal fm6 tu sabar k..hee

Ezad Skytech said...

keyword bukan main sengal lagi...haha~

faridah nazurah said...

@Mysara Ab Rahman

haha pasal tu no problemo sangat.. maybe so pencari keyword tu curious nak tau ke kan?

aimaniman said...

kelakar kan, sikap blogger malaysia ni keyword yang x terfikir dan yg kucahs yg ditekan,...

salam kenal dan dofollow sini,..

Mialia said...

knp keluar ? kt sini ada pos psl t*t*k ke ? hahaha XD nasib xde kluar kt nuffnang sy.. hehe

Arol Mubin said...

Ramai yang tak tahu pasal STPM menganggap Tingkatan 6 adalah untuk pelajar2 yang kurang pandai. Kemain ganazzz keyword blog nie! Hahaha. ;D

Azzah said...

si pencari keyword sesat tu..

ikaa sharin said...

sabar kak . takmo mara2 t cepat tua :p

#hye tuan tanah . jemput singgah blog saya . ada makan makan sikit :D

aRa ❤ aFiq™ said...

mmg keyword mintak pelempang yg ke2 tu.. haha.. best jugak lau taw sapa yg search kan :D

hazzim™ said...

siot jer keyword

MISS Z BERCELOTEH said...

Pergh!!mcm pndg rndah ja c pencari keyword tu ngan f6..

[sutera kasih] said...

ehemm..sapa la yg search keyword psl tingkatan 6 tu..sy hbis tingkatan 6 alhmdllh tmt jgk bljr kt U tu..

Cik Nur said...

mmg nk minta pelempang la org yg search tu..!

msredcheesecake said...

Ha.... Apa lucah2 ni? Hhaaa..... Sabar je la yea.... Merepek je org skang ni kan? Cari yg bukan2 jew...

chemay said...

pelik2 je benda yang orang cari kat inteernet ni.
=.=

dear yayah said...

keyword ntah pape je kan.. tu la, bila sume di hujung jari.. mcm ni la jdnye.. insaf2

Hanie Dew said...

keyword pertama tu byk yg salah tafsir bab tgktn 6 ni.dorg tau tak nak survive dlm form 6 tu susah. aku dulu dpt tawaran tp aku tolak. sbb xnak pakai baju seragam sekolah punya pasal. hahaha..

keyword kedua mmg ohmaicoach. sampai mcm tu sekail keyword tu org carik. tsk tsk tsk *face palm*.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.