iMBobo

belog tarzan gilak

Tuesday, May 1, 2012

BEN ASHAARI : MAY 2012

Hoho dah lama rasanya tak join segmen-segmen ni haa.. so kali ni Abg Ben nak buat bloglist baru.. hehe ape tunggu lagi jommm join reramai :)

BEN ASHAARI : MAY 2012
*klik untuk join


errr nak kena cerita kenapa aku nak ada dalam bloglist beliau nih? errr err nape ehh? haha mestilah sebab nak bagi blogger lain pun dok menyinggah kat blog aku ni. 

seriously, aku memang tabikk spring kat abg Ben sebab dia ada je idea nak update entry.. manjang je ada entry baru.. wahhhh hebak tu wey. lagipun blog dia santai je kan.

sebelum tu kan,



Nota Mintak Pelempang : korang taknak join jugak ke?

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

4 sayang cik singe:

Cik Nur said...

xsempat nk join..sedihnyer..!

Pka Rahim said...

hi.. pka join jugak.
jemput singgah blog pka tauuu..

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-may-2012.html

terima kasih..! :)

Ieyza Afieyna said...

ieyza pun join gak.. ;)

[sutera kasih] said...

rajinnya diaa bersegmen hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.