iMBobo

belog tarzan gilak

Friday, April 20, 2012

Tukar kod baru untuk iklan Nuffnang

Korang dah tukar kod baru untuk iklan Nuffnang ke belum? aku baru je selesai buat pagi tadi. haha yelah, baru terfikir nak bukak gmail. bila bukak je aku nampak nuffnang ada hantar email. hehe ingatkan email nak bagi aku evangelist program (sponsored post) ke kan.. tapi ape kan daya.. tak pernah dapat pun :P

*klik untuk besarkan

haaa nampak kan email yang dorang hantar tu. kod iklan nuff yang lama tu memang la boleh guna tapi kalau guna kod yang baru ni lagi best. sebabnya lagi ringan dan cepat loading. tu pihak nuffnang la yang mention okey. bukan aku. 

So ape tunggu lagi? cepat-cepat la tukar kod iklan korang ye. untuk kesenangan korang jugak nanti :)

Nota Mintak Pelempang : Aku tukar kod dan memang terbukti lagi laju. tapi aku tak pasti adakah cepat loading disebabkan kod yang baru ni atau line internet aku yang sememangnya laju. haha

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

19 sayang cik singe:

aRa ❤ aFiq™ said...

bru tukar smlm.. dpt email dr nuffnang kemain excited an.. padahal suh tukaq code ja.. haha

nurdani said...

alamak baru tahu. terima kasih eh.hehehehe

HAFIZAL said...

tq2...tak tahu pulak...akan ditukar nie

Cik Nur said...

nak tukar jugalah.. :)
terima kaseh bgtahu.. :)

[sutera kasih] said...

dh tukar hehe..ntahla, mcm sama ja rasanya dear :P

Hanie Dew said...

oooo...baru tau..*click bookmark > site nuffnang > browse adv coding*

makasih ya buukkk...

kalau aku doremon, korang tak nak rebut ke. boel aku bagi macam macam. hahahhahaha

Ezad Skytech said...

hee...semalam jugak den da tukar...haha~

cinta siswi said...

xdak nuffnang..hehehe

Azza Azman said...

thanks awak...saya dah lama tak bukak email..thanks for the information.

Arol Mubin said...

Beresss! Arol dah tukar semalam. Wah, masyukkk lah kalau dapat sponsor post! Hehe! :D

Bobo said...

dah tukar dah :) tp yg between post tu tak reti la, die asyik error je,hmm

Fiera said...

thanks bagitau ^^"

Hanie Dew said...

aku baru baca komen ko kat entri like sendiri punya status.

kalau g+ takpe la kot. sbb tu macm nak ping entry. kan. jngan plak dalan g+ timeline tu pun g+ jugak. sama kes mcm like FB sendiri tu.. hahahhaa.

ABU said...

Aku dapat email ni gak hari tu.. Taapi aku tak tukar lagi..haha..

Ini Kisah Tia said...

hehee .. sudah tukar :)

ain dzaya said...

measih bagitaw!

"Ain Dzaya | Tips penting bodek godek pensyarah.hik.hik..".

chemay said...

errrr.
lama dah ke email dari nuff ni?
chemay tak bukak email lama dah niii.
hehe.
tengs for sharingg
:)

biela bell said...

dah lama kot x bukak emailll

Cik FaRiZaM said...

dah tukar tp mcm ada prob la yg baru. sy guna yg lama tkpeke?

salam singgah n follow sini

dr
http://afasz.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.