iMBobo

belog tarzan gilak

Tuesday, May 22, 2012

2nd Anniversary Giveaway Ieyza Afieyna

hohoho dah lama tak join Giveaway.. nak tau sebab ape? hehe nanti-nanti la ehh aku cerita. bile time2 tengah free ni la aku leh join GA semperna anniversary blog Ieyza Afieyna ni. actually dah janji dengan dia. hehe tu yang join jugak. mana tau ada rezeki kan?


2nd Anniversary Giveaway Ieyza Afieyna
* klik sini untuk join GA ni

err sebelum tu aku nak tag,

Sebelum tu, jangan lokek tengok video ni okey >SINI<
Nota Mintak Pelempang : Puhhh kiri blog, Puhhh kanan blog, kasi jampi-jampi sikit :p



Kalau sudi silalah komen dan click Google +

11 sayang cik singe:

Selendang Merah said...

guwa jrg join sebab comfirm guwa x menang punya sebab guwa nie susah nak bertuah..tapi x pa guwa doakan lu ja..gud luck taw :)

Ini Kisah Tia said...

terima kasih zura :)

BLOG MASTER said...

Good Luck Tia

salam
Hosting Malaysia - Hosting Rajawali
best price in Malay

Hanim Irsyad said...

gud lux!

aRa ❤ aFiq™ said...

da jampi tu nnti menang lettew.. haha.. Good Luck :D

Hanie Dew said...

good luck bebeh!

c'axoera ヅ said...

kekurangan masa nak join, nyway gud luck tuk sape yg join :)

msredcheesecake said...

kalau dah baca jampi bagai kalau tak menang gak tatau la.... heee...

good luck ...

EYFAalias said...

jap lg aku join.

Sally Yatiey said...

Goodluck :D hee

[sutera kasih] said...

thanks dear..hehe

good luck yeaa !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.