iMBobo

belog tarzan gilak

Monday, May 21, 2012

Serious Sengal | Berdua Bersatu - FORTEEN

Pejam celik, pejam celik dah hari Isnin la kan.. alahai.. setelah 2 hari goyang kaki jalan-jalan ataupun tidur kat rumah, so dah start isnin kena la pergi kerja. badan rasa sengal-sengal je kan?

hehe udah-udah le tu.. meh meh kita sengalkan pulak otak kita ni. kali ni aku pilih video clip dari Forteen, Berdua Bersatu. haha tapi ni bukan video parody okey. bagi aku video asal ni pun dah cukup untuk buatkan aku gelak sampai nak terbahak-bahak.

Tak tau ape yang kelakar? hahaha maknanya korang memang takde sense of humor langsung. cube tengok cara dorang joget tu. muke dah kepop habis tapi joget macam tu aje. ahaha tak mencabar minda langsung ;p

Nota Mintak Pelempang : aku tak faham ape motif dorang joget-joget ala ala agogo tu.. haha takat petik-petik jari.

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

7 sayang cik singe:

aRa ❤ aFiq™ said...

waaaa.. nk tgk tapi line broadband xmmpu nk support.. nnti wifi da elok nk tgk :D

Hanie Dew said...

hei hei jgn mals..keje keje keje..aku repot kat bos ko kang...

muka mmg kpop habis bole jual tp lagu..errmm...jiwang lebey.hahah..habis aku kene bash ngan fan dorg ni kang..haha..

ko ni pun lagu selow cemana la nak menari rancak.

aimaniman said...

betullah line wifi rumah akak ni bingung atau akak yg bingung,.. ntah le, asyik musing2 jer.. apa dah..

hafiz hafizol said...

Hahaha.. Tgk moto vespa tuh pun dah tergelak.. LOL.. hakhakhak

Hanie Dew said...

Hadiah tu sume ko xdpt.ko dpt sampul voucher jek.hohoho..

Ko nak tanya ape.gedix kan nak malu segala..haha

Ini Kisah Tia said...

hehe .. kalau zura perasan , ce tengok .. masing2 macam nak dia je yang menyerlah .. kesannya , nampaklah masing2 nak over :)

Selendang Merah said...

kah kah kah..boleh tahan jugak joget diowg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.