iMBobo

belog tarzan gilak

Thursday, May 3, 2012

Happy Birthday Mama

yuhuuuu... even macam dah terlambat, aku still nak ucapkan Selamat hari pekerja kat sesape yang dah bekerja. yang menganggur tu sorrylah kat dunia ni takde "Hari Tanam Anggur" la pulak. haha

heee semua orang sibuk dok bersenang lenang cuti kat rumah, aku dengan family aku lak sibuk meraikan birthday mama aku. wahhh senang je nak ingat tarikh birthday mama aku kan?

semalam kitaorang just sambut kat Kenny Rogers Rosters Alamanda je.. 
Happy birthday mama.. semoga panjang umur, murah rezeki ye :)


Abah aku yang sempoi.. tapi kalau dia marah kompem terkencing aku...

Akak a.k.a Yuna's wannabe dan adik icut yang gedik :P

Baby eryna @ incik krab

muka berminyak, dahi berkilat.. haaa ni mesti sebab camera rosak kan?

haha tapi masa kat Kenny Rogers tu lupe pulak nak bawak kek yang aku dah beli.. mak nenek sungguh !

hadiah untuk mama? errr tak beli lagi. duit dah banyak habis, tapi rasanya nak beli handbag CR je. okey je kan?

last but not least,

Nota Mintak Pelempang : Korang agak-agak la kan satu hari nanti ada tak Hari Penganggur?

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

8 sayang cik singe:

aRa ❤ aFiq™ said...

selamat hari jadi mama zura.. wah makan sedap nmpk.. hehe..

maybe la satu ari nnti ada.. u create it ok :P

Ieyza Afieyna said...

happy birthday yo your mama zura.. :)
may God bless her..

Sally Yatiey said...

Happy birthday untuk mama awak :) hehe.

EYFAalias said...

Yelah aku rasa something wrong with your camera. Sebab aku rasa kau cantik dalam gambar jd dahi berkilat plak kan? ahahhahaa. btw happy bithday to your mom :D

[sutera kasih] said...

happy birthday to your mama dekk :)
May Allah bless her always..

Cik Nur said...

selamat ulantahun kelahiran buat mama awak.. :)

cinta siswi said...

slmt hari jadi mama..hikhik..

#ade kot.. siswi nk buat..hehehe

Hanie Dew said...

muke adik ko yg pakai baju polkadot tu sebijik muke ko. kembar ke.

mak ko comel la.

bukan takat muke beminyak dahi bekilat, aku tgk ada kedut kedut tu..kekekekeke.=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.