iMBobo

belog tarzan gilak

Monday, May 7, 2012

Serious Sengal | KL HAMSTER TRAILER (Parody of KL GANSTER) - KYO PROPAGANDA

hey hey hey.. harini hari isnin la.. bosan gile siot. haha bila dah time boring-boring ni lebih baik la melayan video parody. 

Hee cuba korang bayangkan kalau trailer filem gengster cenghini. kompem mintak pelempang.


apemacam? kelakar?   # aku blurr tak tau nak menaip hape lg


DIGI WWWOW. VOTE FOR:

errr jangan lupe vote sekali;


Nota Mintak Pelempang : Nape ehh aku dah lama tak update? entah -..-

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

10 sayang cik singe:

Nyamuk Terbang said...

sumpah lawak...ad geng boxer...haha

[sutera kasih] said...

alaaaaaaaa xdpt tgk la kt ofis video ni hhuhu

Azzah said...

mcm tu pun bole yek?

aRa ❤ aFiq™ said...

haha.. gila la... vote2 :D

Yumida said...

update bila2 free....sm la cam sy :)

syafiqakarim said...

wth.haha
ok,asek bizi.fine

Ieyza Afieyna said...

ngek betoi.. haha :D

Selendang Merah said...

kah kah kah..boleh tahan gak video tu....

sm pon lama x menulis dh jd kekok.

cart kartika said...

hihi lawak jugak ! ^^

Hanie Dew said...

hahahaha...kelakar habis.mmg terrer la weh dorg buat video tu. siap action gaduh gaduh yg dia backflip dr kete tu smart.

ni yg rasa nak hug ko kuat kuat ni. eeee..thanks kempen free tu. hahaha..

aku pun bw on off ni. huhuhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.