iMBobo

belog tarzan gilak

Monday, May 28, 2012

Mickey Mouse @ Mid Valley Megamall memang ohsem!

hoho semalam aku mengelinjang dengan family aku kat Mid Valley. mulanya saje-saje mau jalan-jalan sambil shopping. tapi bile dah sampai sana je terus ternampak patung gergasi( yeke? ) Mickey Mouse. haha disebabkan jiwa kanak2 ribena aku terus menghasut baby eryna pergi tengok!

Disney Mickey Mouse Through The Years since 1928 ni memang best kalau bawak budak2 kecik. yelah budak yang tak normal je tak minat Mickey ni. so sekarang kan dah start cuti sekolah, aku rasa masa ni la sesuai untuk siapa-siapa yang ada anak, adik atau anak yg sebagainya tu pergi ke Mid Valley Megamall untuk tengok sendiri patung2 Mickey Mouse yang pelbagai versi..seriously memang ohsem!


* muke terpaksa posing

 Dracula Mickey
 Agogo gitu~
 Mickey versi "paper lama"
 
 Artistic Mickey
 Kappa Mickey (haha)
 Dah macam corak LEKING ( susun balik )
 hungaa hungaa Mickey

 Hawaii Five-O Mickey - alohaaa..
 SpiderMickey
 kan best kalau cashier kat TESCO secomel ni!
 ni la jadinya kalau pakai shampoo yang salah. hehe :P
 mak aihh tanjat boboi tau.. Scary Mickey
 Bling Bling
 
 
101 DalMickey
hoho nape? dah lenguh ke atau dah juling bijik mata korang menengok gambar Mickey Mouse ni? haha kesian :D


btw, thanks to mama dengan abah sebab bawak kitaorang shopping sampai perut bunyik kruukk krukkk.. haha ni la bahana bile nampak sana sini SALE SALE SALE!
Mama dengan abah berkawad jap. ahaha

okey okey.. otak pun dah blurr. mata pun berair semacam je. katil dah memanggil2 beta ni. tapi korang jangan lupe ye pergi Mid Valley tengok Mickey Mouse yang comel-comel tu.. acara ni start dari 24 May sehingga 17 September 2012.


Nota Mintak Pelempang : Aku ni takut dengan anak patung. tapi seriously satu je patung yg aku langsung tak takut malah still tidur dgn patung tu; PATUNG MICKEY!
p/s: nama-nama Mickey tu aku letak sesuka hati je. ntah betul entah tidak. janji sodap


Jangan lokek KLIK SINI ye. 


Published with Blogger-droid v2.0.4

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

12 sayang cik singe:

Ezad Skytech said...

mickey versi paper lama tu serius mmg unik...kalau boleh den nak bawak balik semua ni...haha~

yg versi Scary Mickey tu terbaik la...kalau ada kat rumah..terjaga tgh malam..confirm tanjat boboi..HAHA...

cik najihah said...

semua mickey unik2..nak curik 1

Cik Yatt said...

i love mickey....!!

dah lama tak pi mid..huhu

[sutera kasih] said...

mickey mouse..hey mickey !!! hehe kartun favourite sepanjang zaman :)

Bobo said...

aritu pergi gak tp malas nak amik gmbr..aik, mana gmbr hang dgn mickey? segan la tu nk bergmbr hahaha

Azzah said...

samala kita takut ngan patung/bear...

aRa ❤ aFiq™ said...

perghh memacam jenis mickey mouse ye..

sis92 said...

ee tak maulah scary ..
sis ada baju disney gamba mickey ..smpai sekarang simpan lg pasal dulu klu pakai baju tu mst rasa diri comel hahaha

Boni JLL3 said...

pergh!!!!! bestnya!!!!!!!!!!!! tapi.. apakah itu bergelinjang??

Selendang Merah said...

wah unik n comel..hehe..:)

Jue said...

wah lama x p mende camni
du;u jgn xtau aku byk giler baju keluaran disney dan msh pakai time teenager..skrg dah kertu hahaha

hai mak hai abah
hihihi

Hanie Dew said...

aku forever fan mickey ni.. irresistible cute kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.