iMBobo

belog tarzan gilak

Tuesday, June 26, 2012

Abah vs Ainan Tasneem

Hoho ape ke halnya aku tibe-tibe nak mention Ainan Tasneem ni? dan apa lak kaitan abah aku dengan si Ainan ni ha? <--- kecelaruan utk buat mukadimah. haha

Okey, sape yang xkenal Ainan Tasneem ni? meh sini aku nak peluku kepala sorang-sorang. haha ni haa meh sini aku nak share sikit pasal biodata Ainan Tasneem. Ni aku amik dari Buzzera.blogspot.com

Biodata Profil Ainan Tasneem
Nama penuh: Ainan Tasneem Redzuan
Nama manja: Ainan
Tarikh Lahir: 4 November (umur 20 tahun) 
Pendidikan: Penuntut Kejuruteraan Bioproses,Universiti Malaysia Perlis
Kediaman: Bukit Jalil
Hobi: Menyanyi dan bermain gitar

haaa dah kenal dengan si Ainan ni? nak tau ape kaitan dia dengan abah aku? hehe actually hari Ahad haritu kan Ainan Tasneem ni masuk Melodi. dah tu bila nampak si Ainan ni abah aku pun tanya pasal dia;

Abah: Sape budak ni angah? pelakon baru ke?
Aku: Tak la abah. dia ni budak yang dok nyanyi2 dgn gitar kat Youtube.
Abah: Macam Najwa Latif la ye budak ni.
Mama: Sekarang banyak sangat penyanyi kat Malaysia ni sampai mama pun xkenal dah.
Abah: Ohh mama.. kalau macam tu abah pun nak beli satu gitar la.
Mama: Nak buat ape?
Abah: Sebab abah pun nak buat macam budak Ainan ni. mana tau lagi meletup dari Najwa Latif ke kan. Kalau tak pun lagi femes dari Ainan ni ke.
Aku dengan mama: hahahahaha (gelak terbahak-bahak)

haha apemacam? dah nampak kan kaitan si Ainan Tasneem ni dengan abah aku. haaa lepas ni kalau abah aku dok nyanyi sambil goreng gitar korang cepat2 tengok tau. abah aku nak jadi femes macam Ainan dan Najwa Latif jugak! 

Nota Mintak Pelempang : Cuba bayangkan kalau baru seminggu abah upload video kat Youtube, sekali dapat hits sampai berjuta lemon.. wahhhh....

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

27 sayang cik singe:

eVa said...

ahhahahah!! maksud dia senang jer jd artis masok utube ek sbb tu ayah awak nak masok jugak.. hahaha.. klakar!

izzati_bloging said...

hahaha superb la klo abah kau msuk youtube.. anak dia mesti jadi penyanyi latar hahaha

roziahojijie said...

skg ni , nak cepat naik je , masuk utube kan ? mcm Najwa Latiff , Ainan Tasneem , Tasha Mansahar , Yuna , ...

Asal suare sedap ngn lagu sedap je , cepat gyle populer ..

Yumida said...

kikiki..sure aku sumbangkan trafik kt youtube tu...pandai abah sis buat joke..tp x salah kot..mana tahu impiannya 1 hari nnti tercapai..hikhik

Azzah said...

sis pun x kenal si ainan ni,bila tengok kt melodi baru la tau..

ABU said...

ok kalau macam tu aku pun nak beli satu gak la.. nak pemes gak hahahaha

btw, aku tak kenal pun budak tu.. errr ada lagi artis youtube er?!

Ezad Skytech said...

haha...berminat jugak je abah ekau nak jadi mcm artis youtube..hee...

KorN said...

haha.. series ni pestime aku knal minah nie...

Fatihah said...

ainan tasneem is so cantik :)

msredcheesecake said...

waa.. glemer la abah nanti... hheee

✿ Cik Nisa ✿ said...

so hebat la dye nie kan .

~Kirin Selama Perak~ said...

nak mintak sign abah la. :p

faridah nazurah said...

@✿ Cik Nisa ✿

haha actually xde la hebat mana.

Phat said...

sedap gak lagu2 dia

azizah :) said...

wah2..sporting habis ayah awok..hehe tapi betul la nak cepat popular jadi artis utube yer..hehe

kaizen said...

wahhh kelas abah kau.....

hehehe

eintan nurfuzie said...

besau angan2 abah tu..hahaha

Rosalia said...

haha. x dpt bygkn. :D

nahunabila said...

lpsni abah bole jd femes gk. haha :D
btw,knl sgt dgn Ainan ni. satu kolej dlu.

Bobo said...

nnt upload la video abah tu haha

Boni JLL3 said...

ni cerita betul ke ni??

faridah nazurah said...

@Boni JLL3

haha kalau xbetul xde la aku update benda nih. hehe takde maknanya aku takat nak update pasal si Ainan ni je klau abah aku xckp benda lawak ni haa

Hanie Dew said...

nak jd youtube sensation jugok abah ko. ala kalau abah ko pemes pon ko mesti punya la org petama tumpang sekaki.,.hahhaha.

agak agak abh ko nak nyanyi lagu apa?

Shawn Razaleigh said...

enan ni satu sekolah dgn gua satu unibersitik satu rumah dan satu hati dgn gua




yg penting semuanya satu penipuan semata2. haha :p

Edy Fee said...

haha mmg byk..tambah2 artis youtube..org muda je yg kenal.
hehe ade jumpe dia time konsert diraja perlis bebrpa bulan lpas..tp time tu tak knal gak dia..dia duk seblah pon wat tatau je.hehe

Jue said...

haha untung ah kalau bakat dikesan mlalui youtube pastu ikut salauran betul bole ah jd cam najwa hihi

kpd abah, kalau nanti dah upload, tag kite eh hahaha

biela bell said...

ntah kenapa.. aku bukan fans ainan nie..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.