iMBobo

belog tarzan gilak

Friday, June 22, 2012

HERBALIFE | Kutu Herbalife Kini Dibuka Bagi yang Berminat

Assalamualaikum..

HERBALIFE. Mesti ramai antara korang yang pernah dengar nama produk Herbalife ni kan? Tapi pernah tak korang try? Kalau bagi yang pernah cuba produk ni mesti dok memuji keberkesanan produk ni. betul tak?

Bagi yang tak pernah dengar atau mencuba produk Herbalife ni, meh sini aku nak share serba sikit mengenai produk ni.
Diasaskan pada 1980, Herbalife International adalah sebuah syarikat penjagaan kesihatan terunggul yang mengkhusus dalam mempermudahkan ke arah kehidupan yang sihat. 
Misi Herbalife adalah untuk mengubah kehidupan manusia dengan menyediakan pemakanan terbaik serta produk pengurusan berat badan terbaik di dunia.
Tawaran produk Herbalife berkualiti tinggi.
  • Kejayaan pengurangan berat badan

  • Nutrisi yang dipertingkatkan

  • Peningkatan penjagaan diri

Secara amnya, Herbalife bukanlah satu produk ubat-ubatan seperti produk-produk lain yang ada di pasaran. Tetapi Herbalife merupakan makanan nutrisi yang baik untuk keseimbangan kesihatan luaran mahupun dalaman. Ia dapat membantu mengurangkan atau menambah berat badan, dan sebagainya..

Namun begitu, masih ramai yang mengeluh dengan mengatakan produk Herbalife ini harganya mahal. Tetapi, bagi aku itu hanyalah alasan semata-mata bagi orang yang tidak begitu serius bagi mengurus,menambah berat badan dan menyihatkan tubuh badan.

Cuba tanya diri korang balik, mahal sangat ke Herbalife ni jika nak dibandingkan dengan kesihatan diri korang? Percayalah sebenarnya khasiatnya tak ternilai dengan harga tersebut.

Jadi, aku dengan Eyfa Alias telah menyediakan satu khidmat iaitu Kutu Herbalife bagi sesiapa yang ingin turunkan atau naikkan berat badan, maintain berat badan ataupun nak cantikkan kulit. KUTU HERBALIFE kini di buka bagi mereka yang serius sahaja!! Berminat?

Kalau berminat korang boleh terus PM di Facebook;

sebarang pertanyaan atau tempahan produk Herbalife boleh dikemukakan di;

Jom join group Kutu Herbalife;


Nota Mintak Pelempang : Alhamdulillah.. selama aku jadi independent distributor ni dapat la jugak customer dari Blog dan Facebook.

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

12 sayang cik singe:

CekbOlat-bOlat said...

kurus ! kurus ! hekhek..

parent ambil herbalife nih xd

simon yin ching said...

Info yg bagus...thanks.
s@ http://www.herbalifemalaysia2u.com

Asyiqin Haulisah said...

Inshaallah ada rejeki lebih sikit saya try.

Izara4eva™ said...

ara pernah guna vitamin C herbalife ni.. kawan jual dia pksa suh beli.. -.-

pssttt.. letak blog ni kt bloglist :)

Ezad Skytech said...

baru2 ni je den baru dengar pasal herbalife ni..heee~

lailatul fatiqah said...

herbalife ni lain dr produk yg lain. bgs tuk kesihatan dlman jugak. =)

Bobo said...

tudiaaaa promote herbalife.. mai2 semua herbalife 3 10 hehe

Hanie Dew said...

produk yg berkesan sbb nampak kesan kat kawan sendiri.....

Hafizin Jamil said...

aku dah kurus..kekeke

ain dzaya said...

yup kitorg nak buat segment :)
bulan depan..segmnent suka suki jer..untuk belogger yg kreatif membina idea :) nak jadi sponsor?

msredcheesecake said...

mmg berminat sbb ramai kata bagus, tapi memang lari budget, tak mampu...

Jue said...

aku pnah tfikir nak cuba..ade kwn mmg kurus pakai mende neh
tp tu la..mahal sgt #kedekut2 haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.