iMBobo

belog tarzan gilak

Wednesday, July 11, 2012

Wordless Wednesday #2 | Jam Tangan Hello Kitty yang Ohsem!

Jujur aku cakap, actually aku tak suka pun Hello Kitty dan warna pink. 


Nota Mintak Pelempang : Tangan aku memang size baby je. heee tolong jangan gelak sebab tangan aku berbulu-bulu :P
Published with Blogger-droid v2.0.6

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

18 sayang cik singe:

Bobo said...

Comel jam tu..dpt free ke ape?

Psal nama haha anda mmg teliti! :)

Phat said...

comel jam

ABU said...

bulu tangn bnyak.. bulu kaki mesti lgi bnyak kan hahhaha

syAzAnA said...

hik. comel jeh jam hello kitty tu. siapa bagi?

Edy Fee said...

dah macam my classmate.haha suka warne pink..obses

Azzah said...

tgn berbulu la seksi..:D

Boni JLL3 said...

tangan berbulu2 la comel..hehehehe

Yumida said...

tgn babyyyyyy.....lembut semulus bayi :)

Ezad Skytech said...

hello kitty..pink..haha...:D

> setuju ckp boni...kan boni..ahaksss~

KorN said...

jam tu comel sampai x prasan tgn awk berbulu sehingga awak mention baru perasan

Hanie Dew said...

waahhh....lg hardcore dr aku nih..hahahahaha...

ain dzaya said...

atoto..jam..beli 1 percuma 1 ker?

faridah nazurah said...

@ain dzaya

klau buy 1 free 1 memang dah lama beli lagi sepuluh. haa nnt dpt la 10 jam free. lepas tu boleh jual. haha

msredcheesecake said...

cute la jam tu... suka... kalau tak cakap tak pasan pun bulu tangan tu...hheee

aimaniman said...

akak dah lama x pakain jam, guna jam hp jer, malas sebab tangan alah ngan tali jam, nak beli yg kulit betul x mampu plak...

eVa said...

ckp kata tak suka.. tp hati kata comel nyerr ahaha

Izara4eva™ said...

perghhhh.. cntik laaa :)

zulhilmi tempoyak said...

eheemmmm... komen. ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.