iMBobo

belog tarzan gilak

Monday, August 6, 2012

Duit melebuss disebabkan SALE sana sini!

hoho kaki rasa kebas semacam je ni. Ni semuanya bahana dok berjalan tadi. hahaha tak hengat dunia.

Mula-mula aku ingat takat keluar dengan tengok wayang je. tapi bila sampai je Mines, zati cakap dia nak beli barang dulu. aku pun ikutkan aje. dalam hati ni mulanya memang dah pasang niat taknak beli pape. tapi........

fuhhh.. SALE sana.. SALE sini.. bengong sekejap aku tengok perkataan SALE tadi. hahaha aku takleh tengok 50% , 70% mahupun takat 10% OFF. haha start masuk je Nichii aku dah takleh tahan.. hahahaha

sambil menghabiskan duit, kenalah mengedik jugak. haha snap snap :P
hehe aku nampak pendek gile sebab pakai flat shoes je.. adik aku lagi besar kan?
Yeay! Kitaorang memang macam belangkas. Ke mana pun tetap bertiga. mintak2 la sampai bila-bila kitaorang tetap berkawan. amin..


Tengah jalan-jalan tu, aku nampak ramai yg dok pegang plastic bag Voir. huh dlm hati aku cakap mesti ada SALE punya lah. aku pun copek-copek la pergi Voir Gallery. Yes! memang ada Sale! memang rambang mata. Ke hulur hilir aku cari benda yg berkenan dek hati. last-last terpaut dekat kasut jugak. haha balik rumah kompem mama aku memekak sbb kasut dh terlampau banyak

hoho sebelum balik tu aku sempat beli lagi Big Apple. fuhhh rambang mata..
Ada donat Tira Cinno, Waikiki, Ono Oreo, The Alien, Sunspot, dan Pink Twister..

dah lepas beli Big Apple tu , kitaorang sempat lagi sekali tangkap gambar berempat. Eika, Adik aku dan Zati hehe kenangan la kononnya. yelah kawan aku, si zati ni dah nak berangkat ke Sabah. huuuu rindu la kau nnt budak gemok!

Kali ni takat dapat beli 4 helai baju dengan 2 pasang kasut je. kalau nak beli lebih2 lagi kena tunggu bonus masyuk dulu. haha


Nota Mintak Pelempang: Ni baru shopping 1st round punya. ni pun dah melebuss duit.. hohoho baju raya tak beli lagi wey.. botak kepala :P


Kalau sudi silalah komen dan click Google +

22 sayang cik singe:

Hanie Dew said...

oit.ko shopping tak banje aku..hahahaha..

tinggi gila zati.wooo..kagum kejap.
adik ko cun la.

mmg tgh Sale gile2 sana sini.nasib aku malas nak jalan kalau puasa ni.

Hidayah Bach said...

mak aiiii..
syok nye shopping..

hargai lah masa shopping tgh bujang2 nih..hehehe..
kerana bila dah kawen nanti dan dah ada anak..keadaan dah tak sama..

bukan tak happy jadik ibu dan isteri..seronok shopping brg anak..
tapi tetap lah tak sama shopping masa zaman anak dara tau...

masa bujang dan sorang nih boleh pikir diri sendiri je..

hehe...
:)

wahida said...

kalau ada sale cenggini, mmg aku pun rambang mata nok...

Cikgu Ma said...

pompuan mn bleh jaln2 jer x shopping wlupun x niat..hehe

Azzah said...

mcm tersama je..smlam pun sis baru beli donut big apple..dan soping..:D

azizah :) said...

hish...shooping tak ajak... tu belum beli baju raya lagi.. kalau tak mmg kopak la poket wei...hahaha

Edy Fee said...

wah geng niichi jugak yer
kalau teman sepupu mmg sakan embeli dlm ni

Izara4eva™ said...

utk ara ada x ? amboii kemain shopping ha.. jeles makk..

nk the alien 1.. hikhik

eVa said...

mak aiii sy pun tak blh tgk ada sale.. mesti duit habis mcm air.. sronok shopping.. tggu nak dekat raya lagi byk sale muahahah

Princess Feyqa said...

wah shopping raya tuwww :D

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hahaha xyah ckp, aku dah abis dekat 4rat tuk raya ni.. tu pun rasa mcm tak cukup lagi

Hafizin Jamil said...

normal la tu..wanita suka shoping..haha

Ezad Skytech said...

perghh...shopping2...den satu sen tak keluar lagi utk shopping raya...hahah....

msredcheesecake said...

hover tul sopping... hheee.... kalau bonus da dpt mesti lagi hover...

Azzah said...

askum faridah..ni tuk awok..

http://sayurlemak.blogspot.com/2012/08/review_9.html

boni kacak said...

hahahaha... baru shopping fasa pertama? kalau fasa ke dua ni habislah..hahaha

nur anis said...

bestnya shopping..:)

KorN said...

wow wow wow.. sakan soping nampak... sale sana sale sini.. memang lemah semangat.. huhuhu

Tinta Lana said...

Salam.

Ida..habeh la gaji tu, hehehe.

Lana pun lama dah tak singgah sini >_< hehehe.

Melebuss pun melebuss la ida..janji brg2 tu pakai smpai melebuss gak,heh3

msredcheesecake said...

bila nak hapdet ni? selamat hari raya maaf zahir batin

Pondok Usang said...

kepuasan mungkin...

Ain Dzaya said...

hamboi..kemainnyer shopping...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.