iMBobo

belog tarzan gilak

Saturday, December 1, 2012

Selesai 2 test; Office Procedure dan Office Automation

huhu jumaat minggu ni agak mencabar bagi aku. yelah, dah la baru je sihat dari kegatalan yang serious di badan.. pastu hari jumaat lak ada 2 test yang aku rasa macam errr errr okey la kot. hehe

mula-mula pagi tu aku ada test OSM 405: Office Procedure for Administrative. alhamdulillah aku dapat jawab dengan tenang walaupun study last minit. hehe itu dah kebiasaan bagi aku study last minit. tapi nasib baik la ape yang aku baca sebelum aku masuk dewan semua keluar.. err maybe jawapan aku tu ada keyword, tapi susunan ayat tu agak tunggang langgang sikit. al-maklumlah orang melayu nak celup jadi omputih..

then, malam tu pulak aku ada test OSM 402: Office Automation. kelam-kabut wey. banyak gak la benda yang aku baca tp susah nak masuk dlm otak. yelah, segala software semua.. mana la aku nak ingat... 
*credit to miss Zira
Aku yg kat barisan tengah, dok tengah, baju warna kelabu. semangat tak? hehe

huhu tapi nasib baik la aku dapat la gak jawab. ni semua sebab miss zira dengan baik hatinya bagi kitaorang open text book selama 5 minit. kalau nak diikutkan, mmg xsempat nak selak semua. tp nasib baik la masa miss kasi bukak buku tu aku ada berapa je soalan tak buat lagi. so xde la terbuang benar masa.. hahaha sayang miss zira!

tapi kan.. tapi kan.. kesian gile kat miss Zira. beberapa hari lepas dia excident. sedih sangat aku tengok muka miss tadi. kesian.. walaupun dia sakit pun, miss tetap datang untuk conduct test kitaorang malam ni..miss Zira ni memang semangat dlm mengajar kitaorg semua.. terima kasih miss Zarirah.. semoga cepat sihat :)

Nota Mintak Pelempang : Miss Zira.. lain kali nak open book test lagi boleh tak? hehehe


Kalau sudi silalah komen dan click Google +

7 sayang cik singe:

boni kacak said...

adoi..kesiannya kat miss zira... hurm, awak sampaikan salam kat dia tau.suruh dia banyak2 bersabar..

Bobo said...

kalau open book confirm A lahhh ni!! hehe

zila manaf said...

dulu exam final ktorg pon ada open book subjek maut katakan...hehe

chemay said...

boleh buat tuh dah kira cukup baik dah tuh.
hihi
>.<

Izara4eva™ said...

amboi seronok la open book ye.. hehe

Hanif Idrus said...

Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Salam kenal….dan I follow sekali
U in my bloglist
Hanif blog bloglist
Check It Out!!!!
Check blog anda berdasarkan bloglist abjad
Every week saya datang melawat tapi dengan syarat always updated blog..hahahha

Edy Fee said...

takleh kecik lagi ke gambar.hahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.