iMBobo

belog tarzan gilak

Saturday, October 15, 2011

Kotak Bulat bagi button brooch.. korang hado?

Hehe sape yang perasan aku tak update semalam dan hanya blogwalking je? eleh kompem takde yang perasan kan kan kan. huhu sebenarnya aku mengalami kemalasan yang terlampau semalam. asyik tidur je. sampaikan aku terlupa yang aku dah janji nak pergi Gala Night dengan teacher Maznah. hahaha selekeh kan aku nih..

korang dah tengok siapa pemenang segmen Kotak Bulat tu? aku dah tengok tadi.. agak hampa sebab eden tak monang pun..tak dapatlah nak menukar pemandangan blog ni. hehe kesian korang, alamatnya naik lenguh la mata korang tengok blog huduss lagi bersepah nih. tapi takpe weyhh, aku dapat brooch comel gilak tau.. terubat la jugak rasa hampa di hati ni haa.. ( mata pandang atas, tangan di dada )
*saje je nak tunjuk kat KOTAK BULAT yang aku ada panda comel :P

hehe thanks tau korang yang dah komen laju2 kat entry aku yang INI. tapi yang membuatkan aku nak tergelak guling2nya bila si pakcikhensemkachak iMBobo ni siap komen berkali-kali. lu memang jirang terbaikkk!!!! tapi kan,, korang perasan tak yang profile picture bobo  dah bertukar? hehe merahh menyala gitu~  #opsss terkantoikan 

aku ucapkan tahniah lah kepada yang menang. dan kepada yang kalah macam aku ni,, takpe takpe next time kita cuba lagi yo.. cuba fikir yang positif. bak kata Vince AF1,, "kita semua pemenang, tiada pengalah" bhahhahaha

p/s: Aku sayang korang semua 

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

15 sayang cik singe:

kotak bulat said...

hhhaaaa??? mne dpt pnda tu?????
comel gile! npe selama ni tak pernah jupe dia pun.. T_T

faridah nazurah said...

@kotak bulat

nape? jeles eh? haha xnak bagitau :P

aRa ❤ aFiq™ said...

wah. best la pat hdiah dr kb.. jeles maa..

SoLy SoLicious said...

untunglah pd yg menang..den pulk terngange aje lah..heee

Ezad Skytech said...

haha...den mmg da agak da takkan ada peluang nak menang...saje je join..hee~

tahniah ye sebab menang button brooch tu...hee~

[sutera kasih] said...

pewitttttttttttt ada org dpt hadiah..yeyeyeye !!!

Ly_Tulip said...

alaa, lame tak bukak blog.byk yg da terlepas.. sedey! :(

EYFAalias said...

hahahahah. comel gilaaaaa panda tu!

eintan nurfuzie said...

p/s: yup2...chrome yg terbaik buat masa ni!

Niena Pengembara Ilahi said...

mana ada besepah..blog ni okay ajeeee

era kecik said...

comelnyee panda tu.. eee geramnye :P

ain dzaya said...

laen kaali buleh cuba lagi...
jangan putus asa taw..
kite tunggu ktak bulat bt segment lagi...
errr....

keeping blogging...:)

Wanie said...

dapat brooch?ok la tu dri x dpt pape kan..hee

tahniah2..

Bro ahmad said...

wahh bestnya, asyik blog ni je dapat hadiah huhh bro majuk dan jeless ni waaaaaaaa

..cik gugu.. said...

dermm! panda tu mmg cumil ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.