iMBobo

belog tarzan gilak

Tuesday, April 24, 2012

Churp Churp | Social Seeding ( Campaign Assignment ) yang pertama

hoho hati manyak senang la harini. dah la sales banyak harini, dapat pulak social seeding dari churp churp. fuhh memang terbaik lah!

hurmm baru 2 minggu lepas aku dapat BE pertama dari nuffnang, kali ni pulak aku merasa pulak social seeding dari churp2. haha tak percaya ke? nahh tengok nih!


haha email ni dah dapat semalam. tapi baru bukak harini sebab semalam lepas kerja aku pegi melangguk, so dah balik rumah tu takat on Facebook je. hehe selama ni aku dapat social sharing je.. fuhh tak sangka siot!

Social seeding ni macam assignment yang pihak pengiklan bagi untuk orang yang terpilih. kita kena pandai-pandai mengolah ayat untuk pihak dari Churp Churp ni sama ada terima atau tidak. ayat tu kita boleh guna bahasa melayu atau english. tak kesah la. janji ada keyword yang diperlukan


hehe social seeding yang aku dapat ialah pasal produk Nestle! yelah, tahun 2012 ni anniversary Nestle yang ke-100. aku nak cerita pasal produk Nestle yang mana satu ni ehh? ada banyak tu.. 
korang ada idea pape tak untuk aku hantar draft ni? mehh sini bagi kat aku :P

Nota Mintak Pelempang : Orang cakap Social Seeding yang churp2 bagi ni lebih kurang macam BE yang nuffnang bagi tu. yeke?

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

15 sayang cik singe:

aRa ❤ aFiq™ said...

siyes penah tgk social seeding ni kt churp2 ara tpi buat xtaw jew.. ingt sje tulis mcm tu.. -.-

Mr. Z dan Mis N said...

TAHNIAH...all the best yer
http://zubir5588.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-singgah-blog-saya.html

Ezad Skytech said...

oh...social seeding ni ye...rasanya den pun dpt tadi...sekali imbas...tapi den buat tak tahu je...

EYFAalias said...

kau bubuh je apa2. amek ayat dia balik pn ok. but jgn amek sebijik2.

Hanie Dew said...

Idea dah habis dikerah utk uncredible story tu..
tp kan ko try la citer apa kenangan ko dgn salah satu produk yg dia kasi tu . Biasa otak einstein jue ni yg penuh idea.

Shiema Sufian said...

waaaaa, syioknya (:

Cik Nur said...

wah..untunglah.. :)

[sutera kasih] said...

siesly, lama x bukak churp2..ntah apa kejadian dh skrg tu hehehe

Myra Jay said...

Sama la kita dapat esement Churp2 pasal Nestle gak.. 2x Submit kena reject..heheee

Ini Kisah Tia said...

hehee .. dah submit belum zura?

Hafizin Jamil said...

amat tak paham dengan churp2..huh

Ieyza Afieyna said...

untung la... ieyza x men churp2 nie.. hehe

CikAnyss' :O said...

wahh , seronoknyaa.. hehe .. gud luck ya !

Bobo said...

apakah itu?

[sutera kasih] said...

pssstttt...saja nk tag awk hihihi

http://www.suterakasihyann.com/2012/04/segmen-buku-awesome-terbaik.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.